7 motive ca să NU îți reînnoiești soluția veche de backup

7 motive ca să NU îți reînnoiești soluția veche de backup 5.00/5 (100%) 1 vote

solutii back-up

  • Disponibilitate vs. Metode vechi de Backup 

Veeam este o soluție backup care a fost proiectată special pentru lumea modernă și ultra-virtualizată a spatiilor Cloud. Această soluție vă permite să întâlniți SLA agresivi pentru IT service recovery, care pot fi măsurați în câteva secunde sau minute față de orele și zilele adesea cerute de tehnologiile vechi.

Potrivit IDC, clienții Veeam își îndeplinesc timpii de recuperare și punctul obiectiv (RTPO ™) SLA în 91% din timp. Furnizorul anterior are un procentaj de doar 69%. Veeam a fost construit pentru a gestiona cantitatea de date găsită în centrul de date din prezent.

  •  Inovație vs. Status Quo

Veeam este un lider inovator în domeniu, fiind primul care a oferit capabilități de definire a pieței, suport pentru cele mai recente platforme și cea mai completă și mai vizibilă viziune cloud din industrie.

Soluțiile vechi au fost concepute pentru a proteja volumul de lucru de acum câteva decenii, dar încă nu au multe dintre funcțiile cheie inventate de Veeam: Instant VM Recovery® fără limitări, SureBackup®, SureReplica, Virtual Labs, 2-în-1: backup și replicare™, etc.

  • Creștere vs. Viitor Incert

Veeam este și în prezent una dintre companiile de software pentru întreprinderi cu cea mai rapidă creștere. Recunoscut de Gartner, IDC și Ovum ca fiind o alegere de top printre soluțiile de protecție a datelor și disponibilitate, ritmul de creștere al Veeam este în contrast puternic cu inovația rămasă în urmă și, în multe cazuri, cu scăderea cotei de piață a furnizorilor de backup. Creșterea lui Veeam nu arată semne de încetinire – adăugă peste 4.000 de clienți noi în fiecare lună și anunță noi proprietăți cu fiecare soluție lansată.

  • Simplitate vs. Complexitate

Abordarea directă a Veeam la licențiere, combinată cu o arhitectură scalabilă și o implementare aproape fără efort, te pregătește în câteva minute. Fără agenți care să protejeze încărcările și aplicațiile virtuale, doi din trei clienți Veeam petrec cu 35% mai puțin timp gestionând infrastructura Disponibilității, eliberându-i astfel pentru sarcini mai productive. În comparație cu soluțiile care impun cerințe vechi de licențiere a capacității, numeroși agenți și produse licențiate separat, alegerea este clară.

  • Capacități Puternice vs. Lipsa Unor Caracteristici

Având proprietățile de vârf ale industriei, cum ar fi recuperarea instantanee, lipsa agentului pentru aplicațiile Microsoft de nivel 1, accelerația WAN încorporată, criptarea securizată end-to-end, un inovativ Deployment Backup Repository ™, integrarea profundă cu matrice de stocare primară și funcții avansate de replicare ce permit disponibilitatea aproape continuă a datelor, caracteristicile Veeam sunt de neegalat.

  • Fiabilitate vs. Guess Work

“Funcționează cum trebuie!” – acesta e feedback-ul dat de clienții Veeam. Aceștia raportează mult mai puțin timpi de funcționare și mai puține defecțiuni de copiere de rezervă, respectiv de replicare decât soluțiile vechi de back-up. De fapt, este primul motiv pentru care întreprinderile aleg Veeam! Revizuirea automată a testelor de copiere și replicare automată, verificarea recuperării pentru 100% din volumul dvs. de lucru, combinate cu suportul tehnic oferit de Veeam clienților business, vă vor ajuta să dormiți mai bine noaptea.

Soluțiile vechi de backup, pe de altă parte, nu monitorizează infrastructura, nu testează automat și nu verifică recuperarea – acestea vă vor lăsa vulnerabili în fața corupției potențiale a datelor și nu restaurează defecțiunile.

  • Satisfacerea Clientului vs. Frustrare

Clienții Veeam sunt mulțumiți de caracteristicile și funcționalitatea produsului, ușurința în utilizare, suportul tehnic și eficiența vânzărilor. Cu un indicator al Net Promoter (NPS) de două ori mai mare decât media din industrie, 9 din 10 clienți recomandă Veeam partenerilor lor pentru stabilitate și performanță ridicată in relația cu Hybrid-Cloud Blackup, ceea ce soluția aleasă anterior nu le-a putut oferi.

Cu abonamentul GRATUIT de 6 luni oferit de Veeam aveți acces la Veeam Backup pentru Microsoft Office, la Veeam Agent pentru Microsoft Windows și la Veeam Agent pentru Linux. Toate aceste soluții sunt create pentru a vă proteja volumul de lucru fizic și public. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.

Sursă

Gabriela

ONE-IT - Smart technologies, Cyber Security, Cloud, integrated IT solutions for business productivity.
Detalii despre noi: echipa One-IT

Share this article:

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply