Noile MacBook Pro M3 & iMac M3 cu putere uluitoare – disponibile cu precomandă la One-IT

Featured

5/5 - (25 votes)

MacBook Pro

Apple revine în forță cu MacBook Pro-urile de 14 și 16 inchi și iMac-ul de 24 de inchi, echipate cu cele mai noi cipuri M3, M3 Pro și M3 Max. Aceste cipuri aduc inovație printr-o arhitectură grafică complet nouă, tehnologie ray tracing și de 3 nanometri, deschizând noi posibilități și performanțe uimitoare. Sunt disponibile prin precomandă la One-IT!

M3, M3 Pro și M3 Max au fost concepute să restabilească standardele în domeniu. Apple M3 este prezent în iMac-ul de 24 de inchi, în timp ce M3 Pro și M3 Max sunt integrate în modelele de MacBook Pro de 14 și 16 inchi.

 

MacBook Pro – Performanță care schimbă regulile jocului

Surprinde printr-o estetică uimitoare, o performanță revoluționară, grafică de top, autonomie impresionantă de până la 22 de ore și acum disponibil în eleganta culoare „negru spațial”.

Noul MacBook Pro cu M3 aduce o revoluție în lumea laptopurilor. Cu un design elegant și performanțe incredibile, este destinat nu doar utilizatorilor de zi cu zi, ci și profesioniștilor.


Ce aduce nou:

➡ Performanță remarcabilă în aplicații profesionale și jocuri, adresându-se atât utilizatorilor obișnuiți, cât și creatorilor aspiranți.

➡ Variantele cu M3 Pro oferă o performanță îmbunătățită și suport pentru memorie unificată suplimentar, perfecte pentru dezvoltatori, creatori și cercetători.

➡ Modelele cu M3 Max împing limitele calculului, cu un GPU puternic și CPU de excepție, suportând până la 128GB de memorie unificată, ideal pentru programatori de învățare automată, artiști 3D și editori video.

➡ Ecranele Liquid Retina XDR oferă imagini impresionante, cu 20% mai luminoase pentru conținutul SDR.

➡ Camerele încorporate de 1080p asigură calitate superioară în apeluri video.

➡ Sunetul captivant cu sistemul cu șase difuzoare.

➡ Autonomie extinsă de până la 22 de ore pentru portabilitate maximă.

macbook promacbook pro

 

Noile MacBook Pro sunt disponibile cu PRECOMANDĂ la One-IT. Nu rata ocazia!

PRECOMANDA

 

Performanță superioară cu noul iMac – cel mai bun All-in-One din lume

iMac cu M3 oferă performanțe semnificativ îmbunătățite și un design subțire, disponibil în șapte culori vibrante. Acest model este mult mai rapid decât predecesorul cu M1 și depășește cu mult performanța modelelor Intel de 27 de inchi, fiind și mult mai puternic decât cel mai robust model de 21,5 inchi. Cu un ecran Retina 4.5K de înaltă calitate, conectivitate avansată, o cameră excelentă, difuzoare de top și un design ultrasubțire, iMac cu M3 este considerat cel mai bun All-in-One din lume.

iMac

Ce aduce nou:

➡ Ecran Retina 4.5K cu 11.3 milioane de pixeli, gamă largă de culori P3 și luminozitate de 500 de nits.

➡ Conectivitate Wi-Fi 6E pentru viteze de descărcare de până la de două ori mai rapide și Bluetooth 5.3 pentru accesorii Bluetooth moderne.

➡ Până la patru porturi USB‑C, inclusiv două porturi Thunderbolt pentru transfer de date foarte rapid și suport pentru Ethernet Gigabit la modele selectate.

➡ Camera FaceTime de 1080p și microfoane de calitate studio pentru experiență videoconferință superioară.

➡ Sistem audio cu șase difuzoare și suport pentru Audio Spațial atunci când redă muzică sau video cu Dolby Atmos pentru o experiență de tip cinematograf.

➡ Design remarcabil disponibil în șapte culori vibrante, inclusiv verde, galben, portocaliu, roz, mov, albastru și argintiu.

➡ Accesorii asortate ca și culoare și opțiunea de tastatură Magic cu Touch ID pentru deblocare ușoară și securizată, utilizare Apple Pay și descărcare de aplicații.

➡ Integrare perfectă cu iPhone și alte dispozitive Apple pentru o experiență de neegalat de sincronizare și transfer de date.


Noile Apple M3, M3 Pro și M3 Max sunt procesoare puternice care oferă performanță și eficiență energetică într-o varietate de scenarii. Iată câteva detalii și avantaje pentru fiecare.

iMac

Noile iMac sunt disponibile cu PRECOMANDĂ la One-IT. Nu rata ocazia!

PRECOMANDA

Noua familie de cipuri M3, M3Pro și M3 Max – inovație la superlativ

Apple M3 este un procesor cu opt nuclee, inclusiv patru pentru eficiență energetică, cu un GPU de zece nuclee care aduce o creștere semnificativă de performanță grafică, de 65% față de Apple M1, și poate utiliza până la 24 GB de memorie unificată. Acesta se remarcă prin eficiența energetică pentru sarcinile de zi cu zi, performanța îmbunătățită în aplicații grafice și gaming, precum și o memorie generoasă pentru multitasking și sarcini intensive.

Procesorul Apple M3 Pro integrează 12 nuclee (șase pentru performanță și șase pentru eficiență) și un GPU cu 18 nuclee, oferind o creștere de performanță de 40% în comparație cu M1 Pro. Memoria unificată poate ajunge până la 36 GB, ceea ce conferă putere de procesare sporită pentru sarcini intensive, grafică avansată pentru proiecte creative și gaming, precum și o capacitate de memorie extinsă pentru proiecte complexe.

Apple M3 Max este un procesor cu 16 nuclee (12 optimizate pentru performanță și 4 pentru eficiență), un GPU cu 40 de nuclee și suport pentru memorie unificată de până la 128 GB. Acest cip oferă o performanță cu 50% mai mare decât Apple M1 Max și o grafică cu 80% mai performantă. Avantajele sale constau în performanța extrem de ridicată pentru sarcini de vârf, grafică de top pentru editare video și proiecte 3D, precum și o capacitate de memorie masivă pentru proiecte complexe și aplicații intensive.

Odată cu debutul lor în iMac-ul de 24 de inchi și MacBook Pro-urile de 14 și 16 inchi, aceste cipuri M3 redefinesc modul în careprivești tehnologia și performanța pe dispozitivele tale preferate de la Apple.

One-IT este partener autorizat al Apcom, unicul distribuitor oficial de produse Apple în România. Prin acest parteneriat, aducem noi oportunități pentru clienții din regiune care vor să se bucure de inovatoarele produse Apple, precum și de accesoriile premium oferite.

Pentru detalii și PRECOMANDĂ la noile MacBook Pro și iMac, completează formularul de solicitare, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

work
 

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.