Evenimentul „Oportunități de digitalizare” – inițiativa One-IT pentru dezvoltarea companiilor din nord-vest prin digitalizare

Featured

5/5 - (5 votes)

eveniment digitalizare

One-IT a organizat evenimentul „Oportunități de digitalizare” – dedicat companiilor din regiunea de nord-vest a țării, care doresc să își optimizeze activitatea prin digitalizare în perioada următoare.

Evenimentul a avut loc în 17 aprilie 2024, cu participarea a 70 de companii interesate să descopere cele mai recente tendințe în transformarea digitală a afacerilor, să identifice sursele de finanțare nerambursabile pentru digitalizare și să înțeleagă modalitățile concrete de implementare a soluțiilor IT necesare atingerii obiectivelor de dezvoltare.

În contextul unui mediu de afaceri în continuă evoluție și a interesului tot mai mare pentru digitalizare, devenit un element important pentru succesul și competitivitatea unei afaceri, acest seminar a furnizat informații valoroase despre modalitățile prin care companiile pot profita la maxim de oportunitățile de digitalizare din prezent.

Pentru că exemplele reale din piață oferă cel mai bun barometru pentru viitoarele proiecte de digitalizare,  evenimentul a început cu două studii de caz oferite de Ghișe Mădălin de la Ghișe Design și Mica Șvab de la PLUS TV Maramureș. Aceștia au împărtășit experiențele lor în procesul de dezvoltare și beneficiile aduse de colaborarea cu One-IT, furnizor și integrator de echipamente și soluții IT. Poveștile lor de succes au ilustrat modul în care implementarea tehnologiei potrivite poate eficientiza fluxul de lucru actual, consolidând astfel poziția pe piață a firmelor.

studii de caz

Urmând studiile de caz, trei speakeri cu o vastă experiență în domeniu, au adus în prim-plan noi perspective și sfaturi practice pentru antreprenorii prezenți.

Răzvan Gălățan, Expert și Director Operațional Goodwill Consulting, a oferit strategii concrete pentru accesarea fondurilor nerambursabile destinate digitalizării, accentuând importanța planificării precise și oferind sfaturi practice pentru elaborarea unor proiecte de succes. În plus, a prezentat opțiuni de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice destinate autoconsumului.

În urma evenimentului, Răzvan Gălățan a precizat: „Am participat din nou, cu mare drag, la un eveniment de top marca One-IT. Mă bucur că am văzut foarte multă lume interesată de digitalizare și de accesarea de fonduri nerambursabile. A fost un eveniment proactiv, cu multă interacțiune din sală și vreau pe această cale să mulțumesc tuturor participanților pentru atenția pe care au acordat-o acestui eveniment. Mulțumesc de asemenea One-IT pentru invitație și pentru organizarea impecabilă.”

goodwill consulting

Vasile Andreica, Expert și Area Sales manager GRENKE RENTING, a evidențiat avantajele finanțării B2B prin închirierea de echipamente IT, precum și eficiența acesteia pentru obținerea tehnologiilor de vârf, fără a afecta lichiditatea afacerii. Prin exemple practice și studii de caz, a ilustrat beneficiile concrete ale leasing-ului operațional IT în procesul de digitalizare al companiilor.

Grenke Renting

Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, a împărtășit perspective esențiale legate de tehnologiile IT și procesul de digitalizare, punând accentul pe identificarea și integrarea corectă a soluțiilor IT în fluxurile de lucru. Cu o imagine clară asupra tendințelor tehnologice prezente și viitoare, acesta a vorbit despre provocările cu care se confruntă firmele, despre soluțiile și serviciile IT care le pot automatiza și simplifica activitatea (echipamente IT din gama business, backup, aplicații software, cloud, securitate IT, soluții cu inteligență artificială etc.). Acestea pot conduce la succesul și creșterea companiilor într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

Nicolae Onțiu a declarat: „Ne bucurăm că antreprenorii apreciază tot mai mult evenimentele noastre One-IT și ne motivează să continuăm alături de ei acest parcurs firesc al creșterii și dezvoltării IMM-urilor din România prin oferirea de soluții IT potrivite pentru digitalizarea activității lor. Mulțumim tuturor celor prezenți și care au răspuns pozitiv acestui demers, precum și experților care au fost alături de noi și pentru împărtășirea cunoștințelor lor valoroase!”

One-IT digitalizare

De mare interes în cadrul evenimentului a fost sesiunea interactivă de întrebări și răspunsuri. Cu acest prilej, antreprenorii au avut oportunitatea de a pune întrebările dorite experților, care le-au oferit clarificări și soluții personalizate pentru nevoile lor specifice. A fost o ocazie excepțională de a învăța din experiența celor care au trecut deja prin procesul de digitalizare și de a descoperi strategii practice pentru eficientizarea și dezvoltarea companiilor.

sesiune A and A

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking, unde participanții au discutat personal cu specialiștii, explorând posibilități de colaborare sau parteneriate de succes.

Un element surpriză care i-a încântat pe invitați a fost acordarea a două premii speciale, oferite de Goodwill Consulting și One-IT, subliniind astfel angajamentul față de susținerea și încurajarea procesului de digitalizare în mediul de business.

premii

Evenimentul „Oportunități de digitalizare” a fost organizat de One-IT ca răspuns la nevoia antreprenorilor de a obține informații utile direct de la profesioniști în domeniu. Astfel, invitații au avut oportunitatea de a înțelege mai bine și de a explora oportunitățile de digitalizare disponibile, atât în ceea ce privește fondurile nerambursabile, cât și posibilitățile de închiriere a echipamentelor IT.

Urmează și alte acțiuni One-IT, dedicate digitalizării companiilor românești. Pentru a fi la curent cu noutățile, urmăriți contul de LinkedIn și blogul One-IT.

Pentru soluții IT legate de digitalizarea afacerii, completați formularul de solicitare, iar echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp.

work
 

În plus, dacă nu v-ați înscris încă la newsletterele noastre și doriți să fiți la curent cu noutățile despre tehnologia în business, digitalizare sau fonduri nerambursabile, vă puteți abona aici: >> https://www.one-it.ro/newsletter/

 

One-IT — Ajutăm organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei! 

 

https://plustv.ro/stiri/eveniment/one-it-eveniment-dedicat-digitalizarii

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.