Posibilitati nelimitate: Repetorul D-Link DAP-1320 extinde reteaua wireless

3.5/5 - (2 votes)

D-link a venit in intampinarea utilizatorilor care au probleme cu semnalul wireless de la router lansand pe piata un repetor care amplifica semnalul wireless.

>     Fiind expert in solutii de retelistica destinate locuintei digitale, D-link impulsioneaza reteaua wireless. Noul dispozitiv care extinde raza retelei wireless ofera semnal maxim tuturor utilizatorilor.  D-link DAP-1320

Noul repetor D-Link DAP-1320 prin amplificarea semnalului wireless extinde acoperirea rețelei wireless in gama de frecventa 2,4 GHz. Aceasta inseamna ca semnalul wireless acopera acum si zone in care conectarea la o rețea wireless era dificil de realizat.

Este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, ingenios, care doar trebuie introdus in priza si conectat la routerul sau acces point-ul existent, cu ajutorul opțiunii Wi-Fi Protected Setup (WPS) – totul prin simpla atingere a unui buton, nefiind necesară niciun fel de configurare. DAP-1320 poate transmite SSID-ul rețelei existente sau isi poate genera noul SSID propriu. Aceasta caracteristica este utila indeosebi pentru smartphone-urile si tabletele Apple, cand incearca alegerea celui mai puternic semnal wireless.

Acest echipament seamana cu un alimentator, cantareste circa 69 grame, elimina cablurile si poate fi utilizat in locuinta dumneavoastra oriunde aveti o priza de perete. In plus, nu va bloca niciodata prizele invecinate. DAP-1320 nu necesita configurare, astfel ca devine gata de utilizare in cateva doar secunde. Apasati butonul WPS al routerului sau access point-ului existent si apoi procedati la fel cu DAP-1320, si aceasta este tot. Prin intermediul celor doua antene interne, amplificatorul de semnal wireless suporta 802.11n cu pana la 300 Mbit/s, de asemenea si 802.11 b/g.

Pentru acei utilizatori care doresc optiuni suplimentare pe durata configurarii, D-Link ofera aplicatia pentru mobil QRS pentru dispozitivele cu iOS si Android. Aceasta permite ca DAP-1320 sa beneficieze de un management facil si la indemana de pe orice dispozitiv mobil. Desigur, toate browserele standard pentru Internet sunt suportate prin intermediul interfeței web. Criptarea WPA/WPA2 previne accesul neautorizat la transmiterea de date.

Disponibilitate si prețuri:
Repetorul D-Link DAP-1320 Wireless N300 poate fi comandat de la One-IT. Pretul lui de vanzare este aproximativ 300 RON + TVA.

Repetorul DAP-1320 – caracteristici principale:

>> Amplifica semnalele wireless 802.11b/g/n;
>> Design compact, elegant, similar unui alimentator;
>> Gata de utilizare in doar cateva secunde, multumita caracteristicii WPS;
>> Configurare simpla, utilizand aplicatia D-Link QRS pentru mobil, acolo unde este necesar.

 

Configurare Repetorului D-Link DAP-1320

Repetor D-Link DAP-1320 configurare  - setup

Despre D-Link:

D-Link este un producator mondial de echipamente pentru retele, oferind produse inovatoare, de inalta performanta, intuitive atat pentru companii cat si pentru utilizatorii casnici.

De peste 26 ani, D-Link construieste „retele pentru oameni”, devenind designer, developer si producator mondial de produse si solutii pentru retele, wireless, stocare, securitate si IP surveillance. Gama extinsa de solutii D-Link este ideala pentru mediile din intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) si marile companii, dar si pentru acasa, fiind furnizate printr-o retea globala de parteneri si furnizori de servicii.

D-Link intelege importanta accesarii datelor si continutului digital, a administrarii, securizarii si partajarii acestora, si a utilizat in premiera tehnologii IP pentru a oferi o Locuinta Digitala perfect integrata si experienta in retelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informatii, accesati  www.dlink.ro.

Etichete: , , ,

Leave a Reply