Testarea laptop-urilor business Toshiba

5/5 - (1 vote)

Va prezentam un videoclip care arata cum se testeaza laptopurile business Toshiba.

Laptop-uri testate:  Toshiba Portege Z930, Toshiba Portege R930, Toshiba  Tecra R940, Toshiba Tecra R930, Toshiba Tecra R950. Ele  au fost supuse la testele: Halt-Test (vibratii), varsare lichid, presiune, accidentari – toate respectand standardele TÜV Rheinland.

Despre Toshiba

Toshiba Corporation este lider mondial în domeniul sistemelor de informaţii şi de comunicare, componentelor electronice, produselor de uz personal şi sistemelor de alimentare. Compania este inovator pe piaţa de componente, produse şi sisteme complexe. Toshiba a fost înfiinţată în 1875, iar astăzi conduce o reţea globală de peste 740 de companii, cu 198.000 de angajaţi în întreaga lume şi vânzări anuale care depăşesc 76 de miliarde USD.
 >      „Productivitatea, costurile de proprietate, calitatea şi durabilitatea sunt elemente cheie, care garantează companiilor că investiţia în laptopuri este de viitor”, declara Thomas Teckentrup, director general al Diviziei Sisteme de computere a Toshiba Europa. „Îmbinând cele mai recente progrese din domeniul tehnologiilor de prelucrare mobilă, noile laptopuri business răspund necesităţilor de afaceri, oferind calitate înaltă şi solidă la un preţ competitiv, calitatea şi durabilitatea noilor laptopuri Toshiba sunt demonstrate si de testele HALT (Highly Accelerated Life Tests) .”

Cautati modele noi si promotii de la Toshiba la: link ( click! )

LAPTOP TOSHIBA

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply