One-IT, partener oficial Thales în România

Rate this post

Thales

One-IT a devenit partener oficial Thales în România, punând astfel la dispoziția clienților beneficiile oferite de soluții de încredere pentru îmbunătățirea securității digitale și a protecției datelor în business.

Prin alăturarea la rețeaua de parteneri Thales, ne-am propus să contribuim împreună la consolidarea capacităților de răspuns la incidentele de securitate cibernetică pentru firmele românești.

În calitate de lider european în securitate cibernetică și lider mondial în protecția datelor, Thales se adresează întregului ciclu de viață al securității informațiilor, piatra de temelie a încrederii digitale. Thales ajută la securizarea transformării digitale a celor mai exigente entități guvernamentale, firme private și furnizori de infrastructură critică.

Noul parteneriat cu One-IT a fost concretizat prin participarea Thales în cadrul ediției a opta a Innovation IT 2022 – cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României, dedicat clienților One-IT. În cadrul acestei ediții, Mircea Murgu, reprezentantul Thales, a adus noi abordări legate de protejarea datelor cu ajutorul soluției potrivite de semnătură electronică în business.

 

Pentru identificare soluției potrivite Thales și oferte personalizate de securitate digitală completează formularul de mai jos, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp!

work

Despre Thales – noul partener One-IT

Thales este un lider global în tehnologie, cu peste 81.000 de angajați pe cinci continente. Grupul investește în inovații digitale și „deep tech” – Big Data, inteligență artificială, conectivitate, securitate cibernetică și tehnologie cuantică – pentru a construi un viitor în care să avem încredere cu toții.

Soluțiile, serviciile și produsele de înaltă tehnologie Thales ajută companiile, organizațiile și guvernele pe 5 direcții importante: identitate și securitate digitală, apărare și securitate, aerospațială, spațiu și transport.

Prezent în țara noastră de mai bine de 20 de ani, Thales în România este singura companie-furnizor de sisteme de semnalizare capabilă să livreze soluții end-to-end fără implicarea unor parteneri externi. Din dorința de a deveni un partener important pentru România, Thales participă la programe importante în domeniul apărării navale, spațiale, terestre și aeriene, dar și la programe de securitate cibernetică și biometrie.

Noul parteneriat dintre One-IT și Thales deschide oportunități de dezvoltare a clienților noștri prin intermediul unor soluții validate de securitate digitală, capabile să contracareze amenințările cibernetice tot mai complexe din prezent. Iar One-IT îți poate oferi tot ce ai nevoie pentru siguranța datelor organizației tale.

 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.