Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 – Putere și portabilitate integrate într-un ultrabook premium

5/5 - (1 vote)

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9

Îți prezentăm Ultrabook Lenovo 14” ThinkPad X1 Carbon Gen 9, o combinație superbă de performanță, receptivitate, baterie puternică și imagini uimitoare.

Ce îl face special?
🔹 procesor Intel® Core ™ i7 generația a 11-a Tiger Lake;
🔹 32 GB DDR4X cu 1TB SSD;
🔹 14”, display UltraHD;
🔹 cititor de amprentă.

Descoperă oferta, aici 👉  Lenovo X1 Carbon Gen 9, i7, 32Gb, 1 TB SSD

Modelul ThinkPad X1 Carbon, Generația a 9-a, de 14″, vine la pachet cu o serie de noi specificații, care sporesc confortul, îmbunătățesc tehnologia și îmbogățesc întreaga experiență a utilizatorului – totul încadrat într-un șasiu ultra-subțire si ultra-ușor. Printre acestea veți descoperi un ecran impresionant, cu un format 16:10, un TouchPad mai cuprinzător, o baterie mai puternică, pentru a putea petrece mai mult timp departe de priză si ventilație pe partea posterioară, cu scopul de a spori eficiența. În plus, cu platforma Intel® Evo™, veți avea parte de un dispozitiv rapid si foarte receptiv, gata să fie acolo pentru dumneavoastră, oricând aveți nevoie de el.

Proiectat pentru viitor

Laptop-ul ThinkPad X1 Carbon Generația a 9-a, oferă o experiență similară cu cea de pe un smartphone, într-un PC care rămâne mereu conectat. WIFI-ul 6 super rapid vă permite să navigați pe platforme publice aglomerate, fără să experimentați decalaje. Iar cu ajutorul variantei opționale 4G / 5G WWAN*, puteți accesa rețeaua într-un mod facil, dar și mult mai sigur, fără întârzieri. De asemenea, aveți posibilitatea de a face streaming video neîntrerupt. Rămâneți conectați oricând aveți nevoie, de absolut oriunde.

Opțional: Disponibilitatea WWAN variază în funcție de regiune. WWAN trebuie configurat la momentul achiziționării dispozitivului deoarece nu se poate actualiza ulterior; necesită un furnizor de rețea.

Receptivitate reimaginată

Cu platforma Intel® Evo™, laptop-ul ThinkPad X1 Carbon Generația a 9-a devine un dispozitiv imbatabil în ceea ce privește performanța, receptivitatea, durata de viață a bateriei și efectele vizuale deosebite. Cu procesoare de până la a 11-a generație Intel® Core™ i7 vPro®, puteți să fiți siguri că veți avea parte de o experiență de excepție, de absolut oriunde.

Securitate perfect integrată

Cu o suită actualizată de soluții integrate de securitate ThinkShield, laptop-ul ThinkPad X1 Carbon oferă protecție sporită. Sistemul biometric furnizează un senzor de amprentă sigur și eficient, integrat în cadrul butonului de pornire – pentru a vă putea autentifica instant. Funcția de identificare a prezenței umane, vă blochează automat laptop-ul atunci când vă mutați de lângă acesta, iar alături de varianta opțională de cameră cu infraroșu, permite autentificarea ‘fără atingere’. De asemenea, în cazul în care doriți să vă protejați de ochii curioșilor atunci când lucrați în spații publice, puteți alege o variantă de ecran care are încorporată tehnologia PrivacyGuard (un filtru de securitate integrat menit să diminueze vizibilitatea conținutului ecranului din părțile laterale).

Menține o temperatură optimă, atunci când este folosit sub presiune

Cu noua balama unitară, alături de ventilatorul dublu și sistemul de aerisire plasat pe partea posterioară a dispozitivului, special concepute pentru o Soluție Termală Inteligentă și îmbunătățită, puteți folosi laptop-ul un timp îndelungat. Astfel, rămâneți ,,cool” atât dumneavoastră, cât și dispozitivul dumneavoastră.

Efecte vizuale vibrante, dar fără a provoca stres la nivelul ochilor

Laptop-ul ThinkPad X1 Carbon Generația a 9-a dispune de un ecran sofisticat, cu un raport de aspect de 16:10, cu margini înguste și o rezoluție mare, dar și o perspectivă bogată. Alegeți varianta UHD+ cu Dolby Vision™ pentru a vă îmbunătăți experiența vizuală. Placa video integrată Intel® Iris™ Xe, menită să facă performanță, oferă o claritate excepțională, dar și o acuratețe superioară a culorilor—fie că vă aflați într-o video conferință, navigați pe internet sau vă uitați la filmele sau serialele favorite. De asemenea, acest tip de ecran nu este doar eficient din punct de vedere energetic, având un consum redus, dar este și certificat TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră, special pentru a menține sănătatea ochilor.

Colaborare de la distanță îmbunătățită

Sistemul de difuzoare The Dolby Atmos® integrat în cadrul laptop-ului ThinkPad X1 Carbon Generația a 9-a include două boxe stereo și două boxe bass – pentru o experiență auditivă deosebită. Dolby Voice® și cele patru microfoane 360° cu captare îndepărtată, combinate cu o cameră web HD care sporește claritatea vizuală, îmbunătățesc colaborarea de la distanță și asigură faptul că veți fi auzit clar și potrivit de tare în timpul apelurilor de tip conferință.

Durabil. Rezistent. Testat la standarde militare

Laptop-urile din gama ThinkPad sunt testate conform unor cerințe bazate pe 12 standarde militare, fiind supuse la peste 200 de verificări în ceea ce privește calitatea, pentru a ne asigura că acestea funcționează chiar și în condiții extreme. Din sălbăticia arctică, la furtunile de nisip din deșert, de la gravitație zero la protecție împotriva picăturilor de apă sau vărsării de lichide, puteți avea încredere că laptop-urile din gama ThinkPad vor face față cu brio și unor situații neprevăzute.

🔴  Accesează oferta promoțională pentru modelul:  Lenovo X1 Carbon Gen 9, i7, 32Gb, 1 TB SSD

Etichete: , , , ,

Leave a Reply