Server pe stoc: DELL PowerEdge R750xs – server ideal pentru business mediu – enterprise

Rate this post

DELL PowerEdge R750xs

Oferă performanță sarcinilor de lucru complexe din companie cu serverul DELL PowerEdge R750xs. Află avantajele implementării unui server de ultimă generație, ce oferă resursele necesare de stocare pentru medii de scalare business.

 

Dell™ PowerEdge™ R750xs este cel mai recent server Dell cu 2 socket-uri, rack 2U, conceput pentru a rula sarcini complexe de lucru folosind un grad ridicat de scalabilitate, opțiuni de memorie, I/O și rețea. Sistemul dispune de procesorul scalabil Intel® Xeon de a 3-a generație, până la 16 DIMM-uri, sloturi de expansiune compatibile PCI Express® (PCIe) 4.0 și o gamă de tehnologii de interfață de rețea pentru a acoperi NIC.

PowerEdge R750xs este o platformă de uz general capabilă să gestioneze sarcini de lucru și aplicații solicitante, cum ar fi: depozite de date, comerț electronic, baze de date și calcul de înaltă performanță (HPC).

Dell EMC PowerEdge R750xs este ideal pentru:

– Virtualizare
– Densitate medie VM sau VDI
– Noduri de stocare definite de software

One-IT, în calitate de furnizor de echipamente și soluții IT business și partener Dell, îți pune la dispoziție serverul DELL PowerEdge R750xs, aflat în stoc chiar acum!

Pentru detalii, oferte, configurații specifice și prețuri speciale la serverul DELL PowerEdge R750xs,
completează formularul de solicitare:

work

Specificații tehnice:

🔹 2x Intel Xeon Gold 6326 2.9G,
🔹 4x 32GB RDIMM, 3200MT/s, Dual Rank 16Gb BASE x8
🔹 4x 1.92TB SSD SAS MU FIPS-140 PM6 3 DWPD Broadcom
🔹 5720 Dual Port 1GB, Intel X710 Dual Port 10GbE SFP+

Obține performanțe convingătoare, memorie și capacitate de mare viteză, lățime de bandă I/O și stocare pentru a răspunde cerințelor de date în continuă creștere din afacerea ta.

DELL PowerEdge R750xs

AVANTAJELE DELL PowerEdge R750xs:

  1. Accelerează sarcinile de lucru in-memory de până la 16 RDIMMS DDR4, 3200 MT/s.
  2. Îmbunătățește debitul, reduce latența. Poți configura până la 5 sloturi PCIe Gen4, OCP 3.0 pentru plăci de rețea și suport SNAP I/O.
  3. Include stocare flexibilă: Până la 12 HDD-uri sau SSD-uri SAS/SATA de 3,5”; sau până la 16 HDD-uri sau SSD-uri SAS/SATA de 2,5” și 8 unități NVMe.
  4. Activează virtualizarea, densitatea medie VM sau VDI și sarcinile de lucru ale nodurilor de stocare definite de software.

Pentru detalii, oferte de soluții server sau soluții complexe de infrastructură IT,
completează formularul de solicitare: 

work

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.