Din nou locul 1, pentru One-IT

4.7/5 - (4 votes)

Echipa One-IT - locul 1

Și în acest an, One-IT s-a clasat pe locul 1 în Topul Firmelor Maramureşene la categoria Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT. Festivitatea de decernare a premiilor celei de-a XXVII-a ediții a competiției ”TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE” a avut loc azi, 6 noiembrie 2020. Dată fiind situația actuală în care ne aflăm cu toții, această ediție a adus o premieră: decernarea a avut loc online, însă a fost la fel de plină de semnificație și de importantă pentru mediul de afaceri maramureșean.

Premierea performanței a devenit deja o tradiție pentru Camera de Comerț și Industrie Maramureș care, în fiecare an, recompensează agenții economici de succes, ce dezvoltă economia județului și mediul de afaceri regional, aducând la creșterea indicatorului de calitate a vieții pentru maramureșeni. De aceea, acest premiu (pe locul 1 la categoria Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT) este valoros și apreciat de echipa One-IT.

Metodologia premierii managementului competitiv în business are la bază performanța economico-financiară anuală a companiilor (cifra netă de afaceri a companiei, profitul realizat, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului), fiind elaborată la nivel național.

Elementul cheie în succesul durabil al One-IT este dat de echipa One-IT care, an de an, reușește să se remarce prin respectul și grija față de client, precum și prin parteneriatele durabile care creează un mediu de business competitiv, bazat pe bune practici și management de calitate.

În cei 17 ani de activitate, One-IT a reușit să dezvolte o afacere performantă, din dorința de a contribui în mod real prin implementarea de soluții IT eficiente, care ajută la creșterea businessului clienților One-IT și implicit la dezvoltarea economică a județului.

Premiul acordat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș este o confirmare a muncii echipei One-IT și a bunei colaborări cu partenerii, furnizorii și, nu în ultimul rând, cu clienții One-IT. Ei sunt cei care ne-au permis să dezvoltăm o viziune de succes pe termen lung și să ne menținem în top pe o piață foarte competitivă, cum este domeniul IT&C.

Pentru că suntem ancorați în prezent și mereu țintiți către viitor, ne propunem în continuare să asigurăm produse de ultimă generație, să dezvoltăm și să implementăm soluții IT eficiente, care să contribuie în continuare la dezvoltarea și succesul clienților noștri, pentru că:

Știm că succesul nostru se clădește pe succesul clienților noștri.

Mulțumim partenerilor și furnizorilor pentru buna colaborare și, nu în ultimul rând, clienților One-IT pentru încrederea acordată în toți acești ani.

Pasiunea pentru tehnologie și inovație, alături de experiența dobândită, perfecționarea continuă și dorința de a dezvolta mediul de business regional reprezintă motorul care ne dă energia de a continua chiar și în această perioadă și de a oferi inclusiv soluții IT profesionale pentru munca de acasă și școala online.

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!

*Vezi și articolele:

Etichete: , ,

One thought on “Din nou locul 1, pentru One-IT

  1. Elena Pop - 8 noiembrie 2020 at 21:00

    Felicitari Echipa Oneit!
    Meritati din plin acest premiu. Suntem mandrii ca suntem clientii vostri! Mereu ne ajutati cu solutiile IT cele mai bune la noi in firma!

Leave a Reply