Mesh Wi-Fi: cea mai optimizată rețea Wi-Fi pentru afaceri mici

5/5 - (1 vote)

Mesh Wi-Fi

Îți dorești o infrastructură Wi-Fi performantă, ușor de gestionat și fără costuri inutile, pentru a face față tuturor provocărilor digitale? Dacă da, îți prezentăm Mesh Wi-Fi de la Synology, o soluție care răspunde nevoilor specifice ale firmelor mici, suficient de sigură și optimizată pentru toți angajații companiei.

Mesh Wi-Fi

Ce este Mesh Wi-Fi?

E simplu: o rețea wireless securizată, performantă și scalabilă, care se mulează după nevoile companiei tale.

Ținând cont de evoluția tehnologiei și de cerințele digitale actuale, companiile au nevoie de o soluție Wi-Fi completă, care să le scutească de resurse IT suplimentare și de mentenanță costisitoare. Aici intervine soluția potrivită.

Mesh Wi-Fi îți oferă pachetul complet, pentru a crea un spațiu virtual de lucru modern, cu acoperire totală și scalabilitate fără efort, indiferent de locul în care te afli.

Echipamente recomandate pentru implementarea soluției Wi-Fi:

Rooter wireless – necesar pentru conectarea la internet și asigurarea unei arii de acoperire Wi-Fi rapidă și stabilă. Acest dispozitiv te ajută să te conectează la rețea fără cabluri  suplimentare. Un avantaj este faptul că are un punct de acces încorporat.

În situația în care ai nevoie de o arie de acoperire Wi-Fi mai mare, ai nevoie de un nou punct de acces (access point).

Access-point-ul permit dispozitivelor care nu a conexiune la Wi-Fi încorporată să acceseze o rețea wireless (de pildă, cea creată cu ajutorul rooter-ului de mai sus). Iar dacă ai la dispoziție un spațiu mai mare sau birouri pe mai multe etaje, poți folosi un punct de acces pentru a extinde aria de acoperire wireless existentă. Iar prin Mesh Wi-FI, le poți îmbina pe amândouă, sub o singură rețea, fără stres sau multe alte cabluri enervante.

Mesh Wi-Fi

Instalare ușoară și automată

Mesh Wi-Fi propune o modalitate simplă de adăugare de noi Access Point-uri (AP), fără cabluri suplimentare sau alte configurări complicate. Astfel, poți crea o rețea Wi-Fi cu acoperire în toate încăperile, care se auto-configurează, se auto-gestionează și se optimizează în funcție de opțiunile tale de implementare.

Conectivitate superioară peste tot

Tehnologia Synology Mesh Wi-Fi conectează fără efort AP-urile Wi-Fi existente sau cele noi adăugate, sau utilizează conexiunea Ethernet acolo unde există cabluri, pentru a asigura în mod unitar și eficient conexiunea Wi-Fi în toate încăperile, chiar și la etaje diferite. Rețeaua Wi-Fi creată va avea un singur nume, chiar dacă există mai multe AP-uri și o viteză îmbunătățită peste tot. Și asta nu e tot!

Securitate business la cel mai înalt nivel

Soluția Mesh Wi-Fi instalează mai multe nivele de protecție în perimetru, pentru a asigura securitatea tuturor dispozitivelor IoT conectate la rețea. Datorită monitorizării traficului de rețea și a răspunsului la amenințările cibernetice, companiile (chiar și cele mici) se bucură de un strat suplimentar de securitate împotriva atacurilor malițioase sau a breșelor de date sensibile din companie. Pe lângă asta, mai multe baze de date cu informații despre diverse tipuri de amenințări cibernetice blochează accesul la domenii și adrese IP periculoase.

Și pentru că îți dorești, cu siguranță, o gestionare completă a accesului sigur la internet, Mesh Wi-Fi oferă și posibilitatea blocării sau limitării accesului la diverse site-uri online, prin crearea unor profile de utilizator personalizate. Da! Aici sunt incluse și rețelele de socializare.

Mai mult, ai acces la funcții de monitorizare și raportare ale traficului, pentru controlul utilizării internetului și identificarea dispozitivelor periculoase. Un avantaj foarte mare, mai ales atunci când vrei să fii sigur că rețeaua este folosită pentru activitățile companiei, și nu pentru altele mai puțin „necesare”. Îți poate fi de folos!

Mesh Wi-Fi

Crearea și gestionarea birourilor de la distanță (remote work) fără riscuri

Pentru că mobilitatea este extrem de importantă în această perioadă, cu ajutorul Synology VPN Plus, tu și angajații tăi, chiar și colaboratorii externi, aveți acces sigur la sistemele interne, chiar și de la distanță. Astfel, fiecare punct de lucru poate fi conectat cu ușurință la rețeaua centrală prin VPN-ul site-to-site IPsec. Oferi siguranță și mobilitate, fără compromis.

Mesh Wi-Fi

Scalabilitate fără pic de efort

Mesh Wi-Fi dă posibilitatea adăugării de access point-uri rapid, care odată adăugate sunt parte dintr-un sistem complex, optimizat și gestionat foarte simplu, scutindu-te de costuri suplimentare (echipamente, cabluri, mentenanță).

Acces de pe dispozitive multiple (laptop, PC, telefon mobil)

Mesh Wi-Fi se poate gestiona chiar și de pe telefonul mobil din aplicația dedicată, având la dispoziție o soluție modernă, simplă și sigură de management al rețelei Wi-Fi create.

 

Profită de avantajele tehnologiei cu Mesh Wi-Fi!

One-IT, în calitate de partener Synology, îți pune la dispoziție cele mai noi soluții de implementare wireless, pentru a face față tuturor provocărilor digitale.

 

Optează pentru Mesh Wi-Fi – soluția completă de creare a unei rețele Wi-Fi performante.

work

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.