YEALINK MEETING – videoconferință rapidă, flexibilă, compatibilă și securizată

5/5 - (1 vote)

Yealink Meeting

Colaborarea eficientă cu echipa de oriunde și oricând, este acum la un clic distanță.

În această perioadă, tot mai multe companii adoptă un nou mod de lucru (remote work) și au nevoie de soluții IT dedicate, pentru munca de la distanță și comunicarea eficientă cu echipa, de oriunde. Și pentru că susținem continuitatea afacerii, vă prezentăm Yealink Meeting, o platformă integrată de videoconferință bazată pe cloud, soluția care oferă o experiență completă în comunicarea online prin videoconferință.

Soluția Yealink Meeting este special concepută pentru a oferi o experiență ușoară de colaborare online prin cloud și instrumente performante de productivitate. Soluția oferă o platformă cloud end-to-end și dispozitive de videoconferință cu o gamă largă de compatibilitate, ideală pentru diferite scenarii de întâlnire.

Yealink Meeting oferă soluții specifice pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră unice pentru companie sau ca furnizor de servicii.

Cu soluția Yealink Meeting, aveți instant:

  • Acces rapid și utilizare ușoară pentru eficiență sporită de pe dispozitive multiple;
  • Securitate înaltă a întâlnirilor online – certificare GDPR și conformitate cu CCPA, criptare la mai multe nivele;
  • Conexiune stabilă și performantă cu acces rapid, audio stabil și capacitate de codare și decodare 1080P;
  • Compatibilitate cu o gamă largă de terminale, dispozitive (PC, laptop, smartphone, tabletă) și softuri dedicate.

Yealink Meeting

În plus, oferă o multitudine de funcții, Yealink Meeting are capacitatea de a reda videoconferințe cu mai multe grupuri de lucru, videoconferințe programate sau cu acces imediat. Pe lângă echipamentele de videoconferință specifice, care asigură instalarea rapidă, administrarea și mentenanța profesională, se integrează perfect cu o serie întreagă de produse de conferință video.

Pret Special

De ce să optați pentru o soluție dedicată de videoconferință?

Cererea uriașă de teleprezență vine odată cu globalizarea afacerilor și forței de muncă. Prin urmare, o soluție de comunicare video simplă, accesibilă, flexibilă și ușor de utilizat este necesară pentru companiile care vor să își dezvolte afacerea, dar și pentru a se conecta cu partenerii și personalul din întreaga lume și pentru a reduce cheltuielile.

Yealink este un reputat brand global, care furnizează soluții de comunicare unificate – sisteme de videoconferință, comunicații vocale și soluții de colaborare de cea mai bună calitate.

Yealink Meeting

Yealink Meeting: ușor de utilizat, implementare rapidă, întreținere facilă, securitate și fiabilitate la cele mai înalte standarde.

Pret Special

Bucurați-vă de o conexiune rapidă și de calitate cu oricine, oriunde și oricând. – totul e la un clic distanță!

Leave a Reply