Noile Soluții Dell Technologies Hyperconverged – Beneficii și avantaje cu Infrastructura hiperconvergentă

Noile Soluții Dell Technologies Hyperconverged – Beneficii și avantaje cu Infrastructura hiperconvergentă 5.00/5 (100%) 1 vote

Soluții Dell Technologies Hyperconverged – Beneficii și avantaje cu Infrastructura hiperconvergentă

Noile Soluții Dell Technologies Hyperconverged – Simplificați inovația prin intermediul VxRail

VxRail ― singura familie de sisteme VMware HCI complet integrate, pre-configurate și pre-testate de pe piață, provenind de la Dell Technologies, furnizorul #1 de sisteme HCI.

Dell aduce odată cu popularizarea sistemelor VxRail o soluție de stocare și prelucrare a datelor potrivită în mediile în care temperatura nu poate fi controlată, sau în care spațiul este restrâns.

–  Soluțiile Hyperconverged fac posibilă introducerea rapidă în producție a mediilor de tip cloud privat, bazate pe o infrastructură sigură, preconfigurată, scalabilă, ușor de implementat și administrat. Infrastructura hiperconvergență asigură automatizarea serviciilor IT, iar prin distribuirea datelor și resurselor pe mai multe noduri, timpul de nefuncționare este substanțial redus față de sistemele clasice.

Avantaje și beneficii:

  • Angajații depun cu până la 83% mai puțin timp la implementare

  • Costuri operaționale cu până la 52 % mai scăzute

  • Echipe de infrastructură IT cu până la 60% mai eficiente

.

–  Dell EMC Hyperconverged Infrastructure permite modernizarea centrului de date al utilizatorului, accelerează calea spre cloud-ul hibrid și activarea aplicațiilor cloud native. Performantul sistem HCI consolidează calculul, stocarea și virtualizarea prin managementul automat al ciclului de viață end-to-end.  Actualizările sunt automatizate, ceea ce permite simplificarea operațiunilor și reducerea riscurilor. Sistemul de infrastructură hiperconvergentă VxRail optimizează operațiunile de infrastructură prin folosirea unor informații clare, precise, prin analize predictive și stadii inteligente de actualizare în mai multe clustere. 

 

ONE-IT este dealer regional DELL-EMC și vă oferă cel mai bun raport preț/calitate la Soluțiile Dell Technologies Hyperconverged

Pret Special

 

Noul VxRail D Series  –  O platformă robustă, cu portabilitate mare și care rezistă chiar și în condiții cu temperaturi extreme, șoc și vibrație.

VxRail D Series ruggedized
Cel mai mic și mai rezistent nod VxRail, adaptat pentru medii extreme
Modelul VxRail D Series ruggedized se pretează chiar și în cele mai grele condiții, având o formă compactă, dar rezistentă. Sistemul are procesoare Intel Xeon Scalable de generația a doua. Acesta rezista la temperaturi extreme și la presiuni extreme. Din punct de vedere al altitudinii, sistemul își păstrează performanța până la 4500 de metri.

Caracteristici tehnice VxRail D Series

Procesoare: Single sau dual Intel® Xeon® Scalable Gen 1 and Gen 2
Cores: 4–48
Frecvență: 1.9 GHz–3.8 GHz
Memorie: 64 GB–1024 GB
Cache: Până la 1600 GB SAS
Flash: Până la 46.1 TB SAS sau până la 23.0 TB SATA
Hybrid: Până la 14.4 TB SAS
Drive bays: 8 x 2.5”
Disk groups: 2

VxRail E Series
Potrivite pentru o arie largă de utilizări, inclusiv pentru machine learning și inteligență artificială, nodurile VxRail E Series au procesoare AMD EPYC de generația a doua și oferă clienților o nouă opțiune cu până la 64 de nuclee și capacitatea de a adăuga PCIe® 4. Această tehnologie se poate integra în medii periferice sau în centre de date. Acest model are eficiența energetică ridicată, caracteristică prezentă la sistemele de tip 1U, care îl face opțiunea potrivită pentru clienții care au nevoie de putere mare de calcul într-un sistem ușor de instalat.

Caracteristici tehnice  VxRail E Series

Procesoare: Single 2nd Generation AMD EPYC™
Cores: 8–64
Frecvență: 2.0–3.2 GHz
Memorie: 64 GB–1024 GB
Cache: Până la 1600 GB SAS 375 GB Intel Optane 1600 GB NVMe
Flash: Până la 46.1 TB SAS sau până la 23.0 TB SATA
Hybrid: Până la 14.4 TB SAS
Drive bays:  8 x 2.5” (All flash/hybrid) sau 10 x 2.5” (All NVMe)
NVMe: Până la 32 TB
Disk groups: 2

 

Pret Special

 

Prezentare VMware vSAN – De ce este importantă Infrastructura hiperconvergentă:

Share this article:

Etichete: ,

Leave a Reply