Utilizare modul Content Camera în Microsoft Teams Room | Partajare conținut

5/5 - (1 vote)
Demo Content Camera

Demo Content Camera  – Microsoft Teams Room

O cameră de conținut (content camera) este o a doua cameră conectată la un computer Microsoft Teams Room care este utilizată pentru a aduce conținut suplimentar în cadrul întâlnirilor făcute prin Microsoft TEAMS. Camera de conținut poate fi considerată și o a 2a cameră pentru întâlnirile echipelor și folosită pentru a se concentra pe un alt subiect sau o altă vizualizare a prezentatorului.

Această funcție este disponibilă cu sistemul Microsoft Teams Room care vine cu o consolă dedicată de control pentru ușurința în gestionarea întâlnirii; Sistemele cu consola dedicată pentru Teams pe care One-IT le comercializează și implementează sunt de la producătorii: Poly, Yealink, Logitech și acestea se integrează nativ în panoul Microsoft 365.

Începând cu luna Septembrie 2021, Microsoft a anunțat că aduce această caracteristică și clientului desktop Microsoft Teams:

Roadmap

„Conținutul de la cameră” din Teams vă permite să partajați conținut din artefacte fizice, cum ar fi tablele albe și documente, într-un mod lizibil și de înaltă calitate în timpul întâlnirilor. Tot ce o să aveți nevoie este un laptop sau un computer cu o cameră încorporată sau cu o cameră USB atașată. Educatorii pot, de asemenea, să partajeze conținut direct de pe o cameră de documentare.

Dacă dorești informații despre Soluțiile Microsoft TEAMS, completează formular solicitare,
echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

work

Microsoft Tems are o funcție specială atunci când partajează o tablă albă sau atunci când partajează conținut de pe cameră, unde împiedică prezentatorul să ocluzie conținutul de pe tablă făcându-le semitransparente.
Este o modalitate excelentă de a utiliza lucruri de înaltă tehnologie într-un mod nou. Este o experiență incluzivă pentru toată lumea din fiecare cameră. Acum ceea ce scrieți pe o tablă alba este foarte vizibil și puteți să permiteți participanților de la distanță să se alăture experieției comune de echipă.

Puteți urmări în demo-ul de mai jos aceste funcționalități:

Sesiunea completă TECH time cu Robert Pufan de la Microsoft poate să fie urmărită pe link: https://www.youtube.com/watch?v=xaw9SweMZIk

Detalii roadmap Microsoft 365: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/roadmap?filters=&searchterms=content%2Ccamera

 

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.