Synology a lansat NAS-urile DS224+ și DS124 – ideale pentru companiile mici

Rate this post

DS224+ și DS124

Synology a lansat de curând două versiuni de NAS-uri, ambele funcționând pe baza DiskStation Manager (DSM). NAS-urile DS224+ și DS124 pun la dispoziție un set complet de facilități pentru asigurarea și administrarea datelor esențiale ale companiilor, posibilitatea de a accesa fișiere de la distanță și monitorizarea proprietăților fizice, toate  într-un format compact și familiar.

NAS-urile DS224+ și DS124 sunt deja disponibile pentru firmele care vor să asigure gestionarea simplificată a fișierelor importante, accesul și monitorizarea lor, alături de backup versatil al datelor.

One-IT, în calitate de partener oficial Synology, îți pune la dispoziție noile modele de NAS-uri și o întreagă gamă de echipamente și soluții complete de stocare și backup. Pentru detalii suplimentare sau comenzi, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta:

work

Noile dispozitive Synology oferă:

  • Administrare facilă a fișierelor cu posibilitate de acces din orice locație

NAS-urile aduc o experiență intuitivă în gestionarea și partajarea fișierelor prin intermediul Synology Drive, o soluție de cloud privat care îmbină accesul pe mai multe platforme cu un control avansat al confidențialității. Astfel, oferă posibilitatea utilizatorilor de a fi mai productivi, având flexibilitatea de a lucra de la distanță și de a accesa fișierele esențiale.

  • Continuitate mai eficientă a afacerii datorită opțiunilor variate de backup

Noile echipamente Synology oferă o gamă variată de opțiuni pentru backup-ul datelor, inclusiv backup continuu sau manual pentru stații de lucru, laptop-uri și dispozitive mobile sau urmând un program de back-up creat de utilizator pe sistemele Windows și macOS. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să creeze copii de rezervă pentru foldere, setări de sistem și pachete software, stocându-le în cloud, pe sisteme Synology secundare sau pe dispozitive externe, și pot genera instantanee ale datelor dispozitivului pentru o restaurare rapidă, cu opțiunea de stocare locală sau la distanță.

  • Gestionarea sistemului de supraveghere

DS224+ și DS124 devin platforme puternice de management și înregistrare datorită sistemului de management video (VMS) Synology Surveillance Station, care oferă suport pentru peste 8.300 de camere IP și dispozitive ONVIF. Prin intermediul unei interfețe extrem de configurabile, utilizatorii pot configura și gestiona rapid camerele, facilitând procesele de criptare, salvare și arhivare a înregistrărilor.

Înregistrarea dublă, opțională la Synology C2 Surveillance, aduce beneficii semnificative, permițând stocarea imaginilor în cloud pentru acces optimizat de la distanță și furnizând o copie de rezervă adițională. Criptarea end-to-end oferă protecție împotriva tentativelor frauduloase de conectare, iar înregistrarea cu latență redusă asigură capturarea imaginilor până în ultimele secunde înainte ca fluxul camerei să fie întrerupt.


NAS Synology DS224+: hub de Gestionare a Fișierelor pentru Echipe și Organizații Compacte

Synology DiskStation DS224+ reprezintă o soluție compactă NAS cu două compartimente, concepută pentru a aduce o gestionare centralizată a datelor în organizațiile mici și echipele de lucru. Prin intermediul Managerului Synology DiskStation (DSM), se facilitează crearea unui mediu de stocare privat în cloud, îmbunătățind astfel colaborarea pentru toți utilizatorii. Această soluție oferă instrumente pentru gestionarea, partajarea și protejarea fișierelor și fotografiilor, realizarea de backup pentru dispozitive și date, precum și administrarea înregistrărilor de supraveghere.

DS224+ spec

Avantajele de care te poți bucura utilizând NAS Synology DS224+:

  • Stocare centralizată a datelor

Consolidează-ți toate datele pentru a dobândi control total asupra lor și pentru a le accesa de pe platforme multiple.

  • Partajare și sincronizare între sisteme

Accesează, partajează și sincronizează datele între diferite sisteme și dispozitive folosind controale intuitive.

  • Backup și restaurare puternice

Realizează backup și restaurează-ți dispozitivele și datele critice folosind o serie de instrumente flexibile de backup.

  • Instrumente încorporate de gestionare a datelor

Valorifică instrumentele încorporate de gestionare a fișierelor și fotografiilor, protecție a datelor și soluții de supraveghere video.

DS224+ private cloudDS224+ backup

„DS224+ este ideal pentru echipele și companiile care doresc să se sincronizeze cu biroul central. Funcțiile de sincronizare pe care le suportă imediat ce este scos din cutie îl face gata să se integreze în aproape orice implementare existentă.” – afirmă Michael Wang, Product Manager Synology Inc.

DS224+

NAS Synology DS124: Mini Hub de Gestionare a Datelor

Menține sub control datele dispersate cu noul model Synology DS124, un hub de date super compact ce permite centralizarea, organizarea și partajarea datelor fără efort. Soluțiile fără licență din Managerul Synology DiskStation (DSM) îți permit să creezi un cloud privat securizat, să accesezi comod fișierele de pe orice dispozitiv și să colaborezi cât mai eficient cu partenerii sau clienții.

DS124 syncDS124 protection

Avantajele de care te poți bucura utilizând NAS Synology DS124:

  • Hub centralizat de date

Consolidează toate datele tale cu proprietate completă asupra datelor și acces multi-platformă.

  • Partajare și sincronizare fără probleme

Sincronizează și partajează datele între dispozitive și sisteme de operare, permițând colaborare fără efort.

  • Protecție încorporată a datelor

Realizează backup pentru fișierele tale către diverse destinații în mod securizat.

  • Supraveghere inteligentă

Creează un sistem comprehensiv de supraveghere video care se adaptează nevoilor tale de business.

„Design-ul compact de desktop al DS124 și consumul redus de energie îl fac deosebit de potrivit pentru antreprenori, proprietari de afaceri și profesioniști creativi independenți, care pot face mai multe lucruri cu mai puține cheltuieli generale după ce își eficientizează fluxurile de lucru cu DS124.” – declară Julien Chen, Product Manager Synology Inc.

DS124

Descoperă întreaga noastră gamă de echipamente și soluții de stocare Synology, disponibile la One-IT:

Synology 

synology One-IT

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.