S-a lansat FortiGate 90G – cel mai nou firewall de protecție împotriva amenințărilor digitale în business

5/5 - (1 vote)

Fortinet a lansat FortiGate 90G, cel mai nou firewall care oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice alimentate de AI, scalabilitate și eficiență energetică la nivel înalt. Află detaliile!

În prezent, creșterea și extinderea afacerilor digitale, în paralel cu protejarea unei infrastructuri distribuite și susținerea unei forțe de muncă hibride, devin tot mai critice și mai complexe. De aceea, Fortinet a lansat noul FortiGate 90G, primul dispozitiv Secure SD-WAN și NGFW cu noua unitate de procesare a securității ce are integrată tehnologia Fortinet ASIC de generația a cincea, care oferă performanță, scalabilitate și eficiență energetică de top la un preț rentabil.

Acest nou dispozitiv extinde capacitatea companiei de a oferi securitate consecventă, management unificat, analiză și servicii de securitate alimentate de AI FortiGuard în întreaga rețea hibridă.

One-IT, în calitate de furnizor și integrator de soluții de securitate avansată și partener Fortinet, îți aduce cele mai noi tehnologii care asigură protecție cibernetică în business la cel mai înalt nivel. 

Pentru detalii suplimentare legate de securitatea cibernetică și ce poți implementa pentru a-ți construi o linie de apărare puternică în afacere, completează următorul formular de solicitare, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

work

Întărește lumea hibridă prin convergerea rețelelor și a securității digitale

Seria FortiGate 90G de firewall-uri de ultimă generație (NGFW) este proiectată pentru a oferi cea mai înaltă performanță și eficiență într-un format de desktop compact, fără ventilator, pentru a răspunde nevoilor complexe de putere și securitate din birourile și sucursalele mici.

✅ Oferă capabilități de rețea securizate la nivel de întreprindere, cum ar fi firewall-uri hibride, SD-WAN și SD-Branch, la marginile distribuite. FortiGate 90G este, de asemenea, fundația SASE și a tehnologiei zero-trust a clienților pentru a permite accesul securizat la internet, accesul privat și accesul SaaS securizate.

Puncte forte:

➡ Gartner Magic Quadrant Leader atât pentru firewall-uri de rețea, cât și pentru SD-WAN.

➡ Rețeaua bazată pe securitate cu FortiOS oferă o rețea convergentă și securitate.

➡ Performanță de neegalat cu procesoarele SoC brevetate Fortinet.

➡ Enterprise Security cu servicii consolidate FortiGuard, bazate pe AI/ML.

➡ Operațiuni simplificate cu management centralizat pentru rețea și securitate, automatizare, analiză profundă și self-healing.

FortiGate 90G oferă o gamă bogată de servicii de securitate FortiGuard, construite pe tehnologii avansate de inteligență artificială și învățare automată (AI/ML), și se integrează perfect cu platforma de securitate Security Fabric și FortiGuard AI-Powered Security Services. Astfel, permite prevenirea avansată a intruziunilor pentru inspecția profundă a pachetelor de trafic SSL/TLS, oferinf servicii de securitate web, cum ar fi filtrarea DNS și URL pentru blocarea accesului la domenii și URL-uri rău intenționate și securitatea conținutului, precum sandboxing inline pentru a opri amenințările zero-day și alte amenințări bazate pe fișiere.

Un aspect inovator al seriei FortiGate 90G este faptul că integrează primul SD-WAN și aplicația ZTNA (zero-trust network access) din industrie într-un sistem avansat de protecție firewall ce controlează, verifică și facilitează automat accesul utilizatorilor la aplicații. Toate aceste funcții sunt unificate prin intermediul unui singur sistem de operare, oferind astfel o experiență consistentă utilizatorilor, cu o optimizare a performanțelor rețelei și a accesului la aceste aplicații.

Această soluție asigură protecție coordonată și automatizată împotriva amenințărilor în toate scenariile de utilizare, detectând și oprind amenințările cibernetice cunoscute și necunoscute de pe toate suprafețele de atac.

Fii pregătit și conștient de amenințările cibernetice tot mai complexe!

 

Pentru informații și cereri de ofertă, cotații de preț avantajoase la seria de firewall-uri FortiGate 90G, completează acest formular : Pret Special

Vezi Comunicat de presă Fortinet

 

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.

      • 1

      • 2

      1/2

      Cerere PREȚ SPECIAL


      This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.