Review Toshiba T130-10G

Rate this post

In cadrul Departamentului tehnic One-IT
am testat unul dintre cele mai bune laptop-uri la raport mobilitate/calitate/performanta/pret – Toshiba Satellite T130-10G.

Review Toshiba – Acest Laptop oferta in acelasi timp mobilitate si putere de calcul .
Designul este excelent , greutate 1.8 Kg, grosimea maxima doar 2.22cm, performanţe bune pentru categoria sa, iar materialele folosite sunt de calitate.
Toshiba Satellite T130-10G este alegerea perfectă pentru cei ce doresc un laptop mic şi uşor, care să ofere performanţe bune atât pe office cât şi multimedia, totul la un preţ decent.


Tastatura este simpla si ergonomica , touchpad este foarte Ok si mie chiar imi plac butoanele de la Touchpad fiind colorate diferit.
Tehnologia de trackpad cu control multi-touch de la Toshiba permite sa faceti lucruri chiar interesante pe suprafata touchpad-ului (rotire de poze, ajustare poze sau text)

Display – este de 13.3 inch cu rezolutie 1366 X 768 si iluminare de fundal LED , avantaje in principal la consumul de energie mai redus . Dezavantajul este atunci cand lumina care direct pe ecran – acesta nemaiavand luminizitate asa buna in acest caz.

Procesorul Intel Pentium Dual Core SU4100 1.3GHz – chiar daca frecventa este mai mica performantele procesorului sunt excelente .

Am testat mai multe aplicatii office si multimedia si viteza de lucru a fost excelenta . Am rulat in acelasi timp si un film HD si am lucrat in Office – pot sa zic ca s-a comportat bine.

Bateria – conform Toshiba ajunge la 9 ore – dar in teste am obtinut timp de 6:30 ore , dar a si lucrat un pic 🙂 inclusiv pe WI-FI si luminozitatea aproape la maxim.

Porturi : VGA , 3 USB-uri , Port HDMI , RJ-45 , casti, microfon, cititor carduri

Concluzii :

Puncte tari: Mobilitate, performanta , Autonomie Baterie , iesire HDMI , Licenta Windows 7 Home Premium

Puncte slabe: Camera Web doar de 0.3 Mp (dar daca se foloseste numai pt web este suficienta)

Ca si toate modelele de Toshiba si acesta beneficiaza de Garanţia “Orice ar fi” – pentru aceasta trebuie sa va intregistrati in 7 zile (de la achizitie) pe site la Toshiba.

Etichete: , ,

Leave a Reply