Concurs Facebook

Rate this post

One-IT lanseaza concurs pe Facebook !

     Poţi câştiga unul dintre cele două aparate foto Nikon şi Praktica puse in joc pe pagina de Facebook a One-IT .   Tot ceea ce trebuie sa faci sunt urmatorii paşi:
1. Completezi formularul de inscriere (buton pentru formular este mai jos)

2. Devii FAN One-IT: apesi butonul „Like” pe pagina www.facebook.com/OneIT (pentru aceasta este nevoie sa ai un cont pe facebook)

3. Trebuie sa publici pe Peretele contului tau facebook pana la data de 20 iunie 2010 mesajul:
– Devino FAN One-IT pe Facebook si poti castiga un aparat foto Nikon Coolpix L19 sau Praktica DCZ 5.8: http://www.one-it.ro/concurs-facebook.htm

Inscriere Concurs

 


Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in data de 22 iunie 2010.

PREMII One-IT la Concurs Facebook

Regulamentul concursului:

pct.1 – La concurs participa toti FANII paginii One-IT de pe Facebook, accesibila la url: http://www.facebook.com/OneIT , care au publicat pe Peretele contului lor de Facebook, in perioada 20 mai – 20 iunie 2010, mesajul „Devino FAN One-IT pe Facebook si poti castiga un aparat foto Nikon Coolpix L19 sau Praktica DCZ 5.8: ” insotit de urmatorul link catre pagina de inscriere la concurs http://www.one-it.ro/concurs-facebook.htm;

pct.2 – Premiile constau in doua aparate foto: – Praktica DCZ 5.8 – link producator
– Nikon Coolpix L19 – link producator

pct.3 – Atribuirea premiilor se va face aleator prin extragere la sorti, fara nici o ordine de preferinta. Primul fan care a iesit castigator va primi un Nikon COOLPIX L19, iar urmatorul fan ales castigator, un Praktica DCZ 5.8 ;

pct.4 – Concursul inceteaza in data de 20 Iunie 2010, ora 24, iar postarea de catre orice persoana a mesajului prevazut la punctul 1 in afara perioadei de timp de desfasurare a concursului nu da dreptul acesteia sa intre in tragerea la sorti pentru premii.

pct.5 – Castigatorii desemnati vor fi anuntati pe data de 22 Iunie 2010, urmand a primi Premiul in maximum 14 zile din momentul anuntarii acestuia.

pct.6 – Nu pot participa la concurs angajatii One-IT si rudele acestora, pana la gradul al treielea.

Atentie! Cei care participa la concurs trebuie sa indeplineasca toate cele 3 conditii : sa completeze formularul de inscriere, sa devina FAN si sa posteze mesajul pe Peretele contului lor de Facebook.  



Etichete: , ,

3 thoughts on “Concurs Facebook

  1. adina - 25 mai 2010 at 10:29

    Primele doua conditii sunt clare. Dar pentru a treia imi puteti spune daca trebuie sa postam zilnic pe perete mesajul? Sau o data e de-ajuns (ca doar nu-l sterge nimeni de-acolo)?

  2. Mariana - 25 mai 2010 at 20:21

    Este de ajuns o singura data .
    Atentie ! – acest mesaj trebuie postat pe Wall-ul (peretele) tau (adica al concurentului) .

    Mult succes! 😉

  3. cadouri - 1 martie 2011 at 21:23

    Eu astept cu mult interes urmatorul concurs deoarece la cel de aici nu am prea avut noroc

Leave a Reply