O nouă promoţie, un nou beneficiu la One IT

Rate this post

O nouă promoţie, un nou beneficiu la One IT !

Campania „PremiiVara” organizată de Polus Center Cluj este din 1 mai până la 30 iunie. În aceste două luni poţi câştiga câte o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, în fiecare zi. Pe lângă cele 61 de sesiuni de shopping, poţi câştiga sute de premii instant atunci când completezi talonul.

Printre aceste premii se numără şi vouchere valorice de la One IT:

  • 4 stick-uri Toshiba 2GB;
  • 4 vouchere de discount 3% la orice produs Toshiba achiziţionat;  
  • 4 vouchere de discount 50 lei la o achiziţie de minim 500 lei la orice produs din magazin.
  • Mai jos aveti comunicatul oficial pentru acest eveniment:

    <<<<<<

    A început sezonul cald, deci a venit şi vremea schimbării! Culorile calde ale florilor umplu străzile oraşului şi parcă toată lumea este mai veselă. Pentru a fi în ton cu noua stare de spirit, Polus Center Cluj a decis să instituie un nou sezon, un sezon al bucuriei, al culorilor şi al posibilităţilor nelimitate: PremiiVara!

    „PremiiVara” durează două luni, de la 1 mai până la 30 iunie, iar scopul său este de a-ţi oferi şansa de a avea tot ce îţi doreşti. De aceea în aceste două luni poţi câştiga câte o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, în fiecare zi. Adică 61 de zile, deci 61 de câştigători şi 61 de sesiuni de shopping, plus sute de premii instant care pot fi câştigate atunci când completezi talonul.

    Tot ceea ce trebuie să faci este să vii la Polus Center între 1 mai şi 30 iunie, să cumperi în valoare minimă de 100 de lei şi să vii cu bonul de casă la standul special amenajat din Polus. În fiecare zi, prin tragere la sorţi, vom oferi câte o sesiune de cumpărături de 500 de euro.

    >>>>>>

     

    Orice produs de minim 100lei achiziţionat din magazinul One-IT iţi poate aduce o sesiune de shoping de 500 euro.

    Te asteptăm în magazinul One IT din Polus Center Cluj cu detalii.

    Etichete: , ,

    Leave a Reply