One-IT a obținut, din nou, locul 1 în Topul Firmelor Maramureșene

5/5 - (3 votes)

locul 1

Dedicarea, perseverența și munca sunt răsplătite și în acest an: One-IT s-a clasat, pentru a noua oară, pe locul 1 în Topul Firmelor Maramureșene la categoria Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului. Acest premiu este o onoare pentru întreaga echipă One-IT și o motivație pentru a ne perfecționa și a continua să creștem în mediul de business regional.

 

One-IT a împlinit în acest an 18 ani de experiență și inovație. Premiul acrodat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în cadrul celei de-a  XXVIII-a ediții a competiției ”TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE”, marchează acest moment special, oferind un plus de încredere și o reconfirmare a poziției pe piața IT.

 

În calitate de integrator de soluții IT și furnizor de echipamente și soluții IT personalizate, One-IT îți pune la dispoziție soluții și servicii IT&C, special concepute pentru digitalizarea întregii activități. Pentru detalii despre DIGITALIZAREA AFACERII, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta: 

work

„Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.”
Henry David Thoreau

Această distincție vine ca o confirmare a întregii activități și a muncii depuse pentru a susține organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei și, implicit, comunitatea de business regională. Iar acest lucru vine ca o consecință firească a determinării fiecărui membru din echipa One-IT de a evolua și de a pune în practică toată experiența acumulată în toți acești ani, alături de pasiunea neschimbată pentru inovație. Iar aceste lucruri sunt desăvârșite de colaborarea durabilă cu parteneri de încredere, cu lideri internațional din domeniul IT&C și, nu în ultimul rând, cu clienții One-IT.

Valorile One-IT au fost un reper pe tot parcursul drumului construit în acești ani. Iar lecțiile învățate ne-au motivat să continuăm să ne perfecționăm, să avem încredere în deciziile fiecăruia, să dezvoltăm proiecte frumoase și să dăm 100% în tot ce facem pentru a obține rezultate maxime, fără compromisuri.

Pornind de la credința că un brand solid se construiește în timp în jurul unui produs/serviciu de calitate constantă, One- IT a aşezat la baza activităţii sale principii solide şi indispensabile construirii unei afaceri de succes:

🔹 Ne orientăm după NEVOILE CLIENȚILOR și personalizăm serviciile oferite;

🔹 Lucrăm în SINERGIE cu valorile clienților nostri;

🔹 Credem în INOVAȚIE, promptitudine și eficiență;

🔹 Asigurăm un RAPORT OPTIM între costuri și performanță;

🔹 Aducem un PLUS DE VALOARE prin produsele și serviciile noastre.

 

Cu recunoștință, Nicolae Onțiu, CEO & Founder One-IT, a declarat:

„Locul 1 în Topul firmelor Maramureșene reprezintă o confirmare a performanței și muncii întregii echipe One-IT în cei 18 ani de experiență și inovație pe piața de business regională. Pentru că adevărata valoare stă în echipă, doresc să le mulțumesc colegilor pentru determinarea și pasiunea pe care o pun în fiecare lucru întreprins. De asemenea, mulțumesc partenerilor și colaboratorilor pentru susținere și pentru deschiderea către noi provocări, pe care am reușit întotdeauna să le transformăm în atuuri, lucrând în concordanță cu valorile noastre comune. Nu în ultimul rând, mulțumesc clienților One-IT, pentru că au avut încredere în profesionalismul echipei și în soluțiile oferite în toți acești ani. Împreună, mergem mai departe!”

locul 1          locul 1

Vezi și articolele:

One-IT Locul 1 – adevărata valoare stă în ECHIPĂ – Articol scris de Nicolae Onțiu

Innovation IT 2021: 18 ani de experiență şi inovație în businessul regional

Digitalizare pentru afacerea ta

 

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.