Tehnologia de printare Heat-Free: tipărește și economisește inteligent

5/5 - (1 vote)

Heat-Free

Firma ta are nevoie de o eficientizare a tipărării documentelor? Cu tehnologiile Epson, faci față tuturor provocărilor întâmpinate în procesul de printing și obții avantaje clare. Află cum te ajută tehnologia Heat-Free să tipărești rapid, fiabil și eficient. 

În contextul în care fiabilitatea a devenit un obiectiv din ce în ce mai prezent la companiile de astăzi, nu este de mirare că produsele cu jet de cerneală pentru afaceri atrag un interes din ce în ce mai mare. Iar tehnologiile care îmbunătățesc întregul proces de tipărire aduc beneficii importante și pot fi hotărâtoare în alegerea echipamentelor potrivite în afacerea ta.

Ce descoperi în acest articol:

✅ Provocări întâmpinate de firme în procesul de tipărire

✅ Avantajele imprimantelor cu cerneală

✅ Despre Tehnologia Heat-Free de la Epson

✅ Beneficiile imprimantelor cu tehnologia Heat-Free

 

Provocări întâmpinate de firme în procesul de tipărire

Firmele se confruntă cu o serie de provocări, precum: viteza de tipărire, durabilitate, mentenanță, costuri ale consumabilelor sau aspecte legate de cerneala printată pe hârtie.

Seriile de imprimante business se axează pe rezolvarea acestor dezavantaje și pe adăugarea unor beneficii de care au nevoie firmele în activitatea zilnică la birou.

Avantaje ale imprimantelor cu cerneală (inkjet printer)

Imprimantele business cu jet de cerneală sunt dispozitive bazate pe jet de cerneală destinate birourilor de acasă, IMM-urilor și, în unele cazuri, mediilor de afaceri ale întreprinderilor. În comparație cu jeturile de cerneală pentru consumatori, acestea oferă viteze mai mari, capacități mai mari de hârtie, randamente mai mari ale cartușelor sau pungilor de cerneală și un cost pe pagină mai mic.

1️⃣ Costurile inițiale

2️⃣ Calitatea

3️⃣ Timpul de răspuns la pornire

4️⃣ Mărimea

5️⃣ Portabilitatea

6️⃣ Silențiozitatea

Unul dintre cele mai reputate branduri de printing din lume, Epson, lucrează în permanență la produsele lansate pentru a aduce noi beneficii businessurilor. Dacă vorbim despre imprimantele cu jet de cerneală, există două tehnologii principale: inkjet termic, care utilizează căldură, și Piezo Inkjet, care este fără căldură, utilizând tehnologia Heat-Free.

Tehnologia Heat-Free de la Epson

Tehnologia fără încălzire (Heat-Free) este o nouă abordare a tipăririi de documente. Marele avantaj care o deosebește de celelalte tipuri de printare este faptul că nu necesită căldură în procesul de ejectare a cernelii, spre deosebire de tehnologia thermal inkjet, care aplică un curent electric pentru a încălzi cerneala pe care o eliberează.

Heat-Free

Iată ce poți obține cu imprimantele Epson cu pungi de cerneală pentru un flux mediu de tipărire:

➡️ Economisire de fiecare dată când tipărești

➡️ Viteze mari de tipărire

➡️ Consum redus de energie

➡️ Calitate superbă a imaginii

➡️ Cartușe de cerneală de mare capacitate

➡️ Flexibilitate mare a mediilor de tipărire

➡️ Intervenții mai puține din partea utilizatorului

Epson și National Geographic colaborează pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la modul în care conservarea căldurii minimizează impactul nostru asupra mediului. Alegerea tehnologiei „fără căldură” pentru a reduce consumul de energie, va reduce emisiile de gaze cu efect de seră și ajută la încetinirea dezghețării permafrostului în zona arctică.

heat-free

One-IT, în calitate de partener Epson, aduce echipamente IT și tehnologii dedicate fluxului de documente din firmă.

Pentru a cere o ofertă de soluții IT pentru eficientizarea fluxului de documente din firma ta, te rugăm să ne contactezi, iar unul dintre colegii de la departamentul de vânzări One-IT va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

 work

Etichete: , , , ,

Leave a Reply