Rezultate Digitalizare IMM – A treia listă intermediară cu 800 de proiecte admise la finanțări de până la 100.000 euro

Featured

4/5 - (2 votes)

Digitalizare IMM

A fost publicată a treia listă cu proiectele admise la finanțare în cadrul programului „Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale” din cadrul PNRR.

Descarcă noua listă MIPE cu cele 800 de proiecte aprobate.

În 12 martie 2024, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat a treia listă intermediară cu cele 800 de proiecte care au obținut în urma evaluării tehnice și financiare (ETF) între 100 și 90 de puncte.

Noi, la One-IT, am ajutat peste 200 de firme din Romania cu Oferte IT conforme DESI pentru programul Digitalizare IMM. Și pe multe dintre ele și cu justificarile necesare pe IT în cadrul proiectelor.
Am oferit celor care au depus proiecte: soluții și echipamente IT, soft CRM / ERP, soluții IoT, automatizare cu AI (inteligență artificială), Cloud computing.

Vezi aici câteva dintre pachetele de digitalizare propuse de One-IT:  www.one-it.ro/blog/pachete-de-digitalizare-exemple-in-cadrul-programului-digitalizare-imm/ 

În perioada următoare, deciziile de acceptare la finanțare vor fi transmise solicitanților prin platforma https://proiecte.pnrr.gov.ro. Aceste firme au fost admise de principiu să beneficieze de fonduri nerambursabile între 20.000 și 100.000 euro.

Programul Digitalizare IMM s-a încheiat pe 30 iunie 2023, la ora 23:59. În intervalul cuprins între 15 februarie, ora 10:00, și 30 iunie 2023, ora 24:00, au fost înregistrate 7.188 de proiecte depuse pe platforma PNRR.

Dacă dorești informații suplimentare despre Digitalizare sau dorești o soluție conformă cu indicatorii DESI, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

work   

Consultă Rezultatele Digitalizare IMM PNRR publicate până în prezent:

Descarcă LISTA PRIMELOR 1.020 DE PROIECTE ADMISE LA FINANȚARE

Descarcă  LISTA INTERMEDIARĂ NUMĂRUL 2 a proiectelor admise la finanțare

Descarcă  LISTA INTERMEDIARĂ NUMĂRUL 3 a proiectelor admise la finanțare

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.