Puteti obtine 30 GB spatiu de stocare gratuit cu OneDrive, pentru utilizatorii iPhone, Windows Phone, Android

5/5 - (1 vote)

Microsoft anunță că a dublat cantitatea de stocare gratuit cu OneDrive.  Acest anunț vine acum dupa lansarea iPhone 6 si iOS 8  tocmai pentru a ajuta utilizatorii noilor iPhone-uri care au nevoie de mai mult spațiu de stocare. Credem că veți aprecia că o să aveți mai mult spațiu de stocare în timpul configurarii unui iPhone 6 sau upgrade la iOS 8 ;
Aceasta este o ofertă limitată în timp, astfel încât vă invităm să acționați rapid și să vă înregistrați aici: 
OneDrive  .

OneDrive

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru OneDrive și să activați caracteristica de încărcare automată pentru fotografii până la sfârșitul lunii septembrie, și vei primi 30 GB spațiu de stocare gratuit OneDrive (de bază 15 GB și 15 GB camera roll bonus). Pentru cei care se pregătesc pentru a instala iOS 8, acest lucru înseamnă că nu va trebui să ștergeți o grămadă de fotografii sau aplicații pentru a face loc pentru upgrade. Pentru cei care cumpără un telefon nou, aceasta înseamnă că puteți lua toate fotografiile de înaltă rezoluție și videoclipurile pe care doriți, fără griji cu privire la spațiul de depozitare pe care il aveți.

Nu sunteți un utilizator iPhone? Nu vă faceți griji, Microsoft are acoperire. Aceasta promoție este valabilă pentru oricine care utilizează Camera Roll  OneDrive pe Windows Phone ( Store Windows Phone ) și Android (Google Play Store )  – veți vedea spațiul de stocare crescând, de asemenea. La fel pentru orice utilizator de iPhone existenți care fac back-up la fotografiile lor în OneDrive.

Când vă configurați noul telefon cu OneDrive, toate fotografiile și clipurile video vor fi disponibile imediat, fără a lua spațiu prețios pe aparat. Puteți, de asemenea, se poate obține mai mult de făcut cu puterea combinată a OneDrive, Office Mobile, și OneNote.

 Veți primi încă un spațiu de stocare gratuit suplimentar de 0,5 GB (Total 30.5 GB ) la înregistrare pe acest link: OneDrive 

 

Informații mai multe despre Back-up in cloud și beneficii suplimentare pe link-urile:

Stocare si Back-up in Cloud:  OneDrive pentru Business ofera 1 TB de spatiu 

Office 365 – Suita completa Office + Email, Calendar, Mesagerie, Stocare in Cloud

 

Etichete: , , ,

Leave a Reply