Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Office 365 - Suita completa Office + Email, Calendar, Mesagerie, Stocare in Cloud

 

 

  Office 365 este același Office pe care îl cunoașteți deja și îl utilizați în fiecare zi, plus încă mult mai mult. Office 365 se află în cloud. Oriunde se vă aflați dvs., online sau offline, se pot accesa cele mai recente versiuni actualizate ale fișierelor și instrumentele de care au nevoie pentru a termina activitățile și pot lucra cu ele. Și pot face aceasta pe aproape orice dispozitiv. Acoperă necesitățile de productivitate și comunicare unificată până la capacități avansate de control și conformitate.

>>>Configurator Office 365      

>>>Configurator Office 365      

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2622 secunde