One IT şi Kiss FM lansează CONCURSUL IEPURAŞULUI

Rate this post
One IT şi Kiss FM lansează CONCURSUL IEPURAŞULUI

Câştigă unul din cele 32 de premii oferite de One IT şi Kiss FM !

19.03.2010- Baia Mare- One IT şi Kiss FM au pregătit peste 30 de premii oferite prin tragere la sorţi celor ce se înscriu la “Concursul Iepuraşului” până în data de 03.04.2010.

       Au rămas nu mai mult de 2 săptămâni până la Sărbătoarea de Paşte, iar One IT şi Kiss FM au demarat o campanie pentru a-i premia pe cei mai seriosi şi fideli dintre partenerii şi clienţii lor în apropierea Sărbătorilor Pascale.
“Acest parteneriat, One IT şi Kiss FM, s-a dovedit a fi de bun augur. După ce la începutul acestei luni le-am oferit sute de flori şi mărţisoare doamnelor şi domnisoarelor, acum a venit rândul clienţilor şi partenerilor noştri. În acest sens am pregătit peste 30 de premii IT pentru aceia care trec pragul magazinul nostru şi se înscriu la “Concursul Iepuraşului”, a declarat Nicolae Ontiu, General Managerul companiei One IT.
         Prin tragerea la sorţi programată în data de 03 aprilie, cu doar o zi inainte de Sărbătoarea Paştelui, MP3 playere, căşti, stickuri, camere web şi multe alte premii oferite de Iepuraş vor intra în posesia fericiţilor câştigători .
“Dorim să le aducem oamenilor un motiv în plus de bucurie, mai ales în această perioadă în care trebuie să primeze bunătatea, bucuria şi mulţumirea sufletească pentru a sărbători aşa cum se cuvine Paştele”, a continuat Nicolae Onţiu.
Astfel, în perioada 15 martie-03 aprilie, toţi cei care achiziţionează produse de la magazinele One IT, prin completarea unui talon de concurs, au şansa de a câştiga unul dintre cele 32 de premii puse în joc de iniţiatorii proiectului, One IT şi Kiss FM.

.

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE:

 “Concursul Iepuraşului” 

1.           Date organizatorice:

1.1               Organizatorul: One IT  si  Kiss FM
1.2               Locatia:  Baia Mare si Cluj-Napoca
1.3               Perioada:15.03.2010 – 03.04.2010

 2.        Dreptul de participare

2.1           La  “Concursul Iepuraşului” pot participa toate persoanele fizice, români sau străini, care au achiziţionat orice fel de produs sau produse în perioada 15 martie, ora 08:00 AM – 03 aprilie, ora 10:00 PM (date limită pentru emiterea bonurilor de casă valabile) a căror valoare totală este de minim 70 LEI/bon sau factură şi au completat corect talonul de participare.
2.2           Participarea angajatilor companiei, precum si a membrilor familiilor acestora, nu este permisa.

3.         Mecanism de acordare a premiilor:

3.1         Pentru nici unul din premii nu se poate acorda contravaloarea in bani.
3.2         Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, organizata in data de 03.04.2010 in incinta sediului central One IT, situat in Baia Mare, pe Bd. Bucuresti nr.21.
3.3         Participantii au obligatia de a citi regulamentul de participare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul in urma unui anunt in prealabil.
3.4        One IT si Kiss FMse obliga sa nu divulge datele personale ale participantilor la eveniment, respectand astfel Politica de Confidentialitate.  

 4           Premii:

4.1      Premiile constau in produse IT alese de catre organizatori:

MP3 PLAYER TREKSTORE IBEAT JUMP FM -2bucati

Dynadock TOSHIBA PA3542E-2PRP – 1bucata

CASTI  CNET CD-750  – 5bucati

Stick USB ADATA C802 2GB -10 bucati

WEB CAMERA MANHATTAN BLACK&BLUE – 5bucati

MOUSE MICROSOFT OPTICAL COMPACT 500 -5bucati

TASTATURA MICROSOFT 500 BLACK -5bucati   

4.2        Extragerea publica a castigatorilor va fi facuta in prezenta unei comisii constituita din organizatori pentru toate premiile stabilite initial.

5.          Participantii:

5.1         Criteriul principal de participare la concurs il constituie achizitionarea unor produse IT din magazinul One IT in perioada 15 martie – 03 aprilie si completarea unui talon de concurs.  Dovada indeplinirii acestui criteriu se va face prin pastrarea bonului fiscal sau a facturii aferente cumparaturilor efectuate in conditiile amintite mai sus. 
5.2         Numarului bonului sau al facturii vor fi trecute pe talonul de concurs pentru a se putea efectuia validarea castigatorului.

6.       Diverse:

6.1     Participarea la aceasta tombola implică acceptarea regulamentului stabilit
6.2     Regulamentul de participare sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati         
          interesate sa participe la concursul organizat.

Leave a Reply