One-IT, partener KFactory pentru soluții digitale în automatizarea activității de producție

5/5 - (1 vote)

One-IT KFactory

Începând din aprilie 2023, One-IT devine partenerul KFactory în România, companie specializată în dezvoltarea și comercializarea de soluții digitale Industry 4.0 care se integrează vertical în activitățile de producție.

KFactory – colaborare pentru tehnologii digitale de ultimă generație

Prin acest parteneriat, One-IT își propune să aducă mai aproape de clienți beneficiile oferite de soluțiile KFactory în procesul de digitalizare a companiilor din industria de producție.

Platforma KFactory se potrivește în aproape toate întreprinderile de producție:

➡️ Companii de producție de orice dimensiune (IMM, mare sau întreprindere), care se caracterizează prin utilizarea unei varietăți mari de echipamente în mediul de producție;

➡️ Întreprinderi care se concentrează pe management și îmbunătățirea performanței;

➡️ Firme axate pe calitate, care lucrează în două sau mai multe schimburi cu presiune pe livrarea comenzilor (JiT – Just in Time).

În mediul de business actual este esențială viteza, agilitatea și asigurarea calității produselor și serviciilor. În acest context, introducerea soluților KFactory în portofoliul One-IT, aduce noi avantaje companiilor ce vor să implementeze tehnologii de ultimă generație pentru eficientizarea fluxurilor de lucru în activitățile de producție.

Mai mult decât atât, experiența One-IT în identificarea provocărilor care apar în procesele de producție, alături de expertiza de 20 de ani ca integrator de soluții IT și implementarea cu succes a zeci de proiecte de digitalizare din întreaga țară, recomandă One-IT ca viitor partener de încredere pentru companiile ce vor să își digitalizeze în mod real întreaga activitate.

Soluțiile oferite de KFactory, prin intermediul One-IT, aduc o serie de beneficii importante fabricilor și proceselor de producție:

✅ Asistă companiile de producție în optimizarea eficienței operaționale.

✅ Oferă vizibilitate completă asupra proceselor operaționale, de la producție la întreținere, lanț de aprovizionare și calitate.

✅ Crește productivitatea, prognozează nevoile de îndeplinire și reducere a riscurilor.

✅ Îmbunătățește expertiza personalului și oferă o experiență de încredere.

✅ Sporește eficiența operațională, reducând întreruperea lanțului de aprovizionare și furnizând operațiuni reziliente.

✅ Pune la dispoziție ingineri virtuali, o echipă de chatboți care știe totul despre procesele care se desfășoară în fabrici și activități de producție.

✅ Oferă cea mai rapidă implementare de pe piață cu: perspectivă la 360˚ asupra producției, manageri în control 24/7, forță de muncă responsabilă.

Pentru identificare soluției potrivite KFactory și oferte personalizate de automatizare a proceselor de producție, completează formularul de mai jos, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp!

work

 

Reimaginează operațiunile de producție prin automatizarea proceselor

50% dintre companiile care adoptă inteligența artificială în următorii cinci până la șapte ani au potențialul de a-și dubla fluxul de numerar!

Despre platforma KFactory

Soluția KFactory oferă o perspectivă în timp real asupra mediului de producție, permițând clienților să vadă datele înregistrate, alături de informațiile și evenimentele din producție pe măsură ce acestea se produc. Acest lucru duce la o rezolvare mai rapidă a situațiilor apărute și la creșterea considerabilă a productivității.

Prin implementarea tehnologiilor de ultimă generație pentru automatizarea proceselor, companiile din industria de producție pot ajunge să realizeze mai mult cu mai puține resurse.

platforma KFactory

KFactory Core  – Îmbunătățește productivitatea fabricilor, având marele avantaj de a putea fi implementată în câteva săptămâni. În plus, poate fi integrată cu modele variate de echipamente noi sau vechi, de la diferiți furnizori.

KFactory Core

Această soluție analizează evenimentele de operare capturate într-o perioadă mai lungă de timp, oferind informații și răspunzând la întrebări precum CE și DE CE s-a întâmplat un eveniment. Periodic, trimite rapoarte și analize către toți managerii operaționali, oferind o perspectivă generală asupra activității.

KFactory Analytics oferă o vizibilitate completă asupra proceselor operaționale, de la producție la întreținere, lanțul de aprovizionare și calitate.

KFactory Analytics

KFactory Knowledge utilizează machine learning, prin care înțelege activ modul în care evoluează procesele operaționale, având capabilitatea de a identifica potențiale probleme și comportamente. Datorită supravegherii proceselor operaționale 24/7, învață în mod continuu de la fiecare beneficiar. Totodată, pe măsură ce se colectează mai multe date despre beneficiari, sporește valoarea acestora, iar rezultatul devine mai precis.

KFactory Knowledge


Echipa de Ingineri Virtuali l
eagă inginerii reali cu toate sursele de date operaționale din fabrică. Mai mult, regrupează producția, întreținerea, lanțul de aprovizionare, calitatea și sustenabilitatea într-o singură conversație firească.

▶️ Inginerii virtuali vorbesc peste 45 de limbi, ajutând companiile multinaționale în drumul lor spre diversitate;

▶️ Disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, răspunzând la întrebări despre activitățile operaționale și urmărind procesele.

Startup-ul românesc KFactory este implicat în reducerea amprentei de carbon prin lansarea Green Virtual Engineer.

Echipa de Ingineri Virtuali

În contextul acestui parteneriat important, Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, declară: „Întreprinderile de producție doresc să își eficientizeze tot mai mult activitatea și să ofere o calitate superioară, motiv pentru care se axează pe tehnologii de ultimă generație. Prin intermediul acestui parteneriat, venim în sprijinul lor prin furnizarea unor soluții digitale capabile să le satisfacă nevoile specifice și să automatizeze procesele de lucru în mod real. Mulțumesc KFactory pentru încredere și sunt convins că acesta este începutul unei colaborări de succes, în beneficiul întreprinderilor de producție și nu numai.”

Vlad Cazan, co-fondator KFactory, susține: „Suntem încântați să începem acest parteneriat cu OneIT, deoarece împărtășim aceeași viziune asupra digitalizării fabricilor și a transformării lor în unități inteligente și conectate. Prin colaborarea noastră, putem oferi soluții inovatoare de automatizare și monitorizare a producției, care să ajute companiile să își îmbunătățească eficiența și să crească profitabilitatea. Suntem convinși că parteneriatul nostru va fi unul de succes și va aduce beneficii semnificative clienților noștri comuni.”

Pentru detalii despre soluțiile KFactory și cereri speciale de preț, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru informațiile dorite în cel mai scurt timp:

work


Datorită acestui nou parteneriat dintre One-IT și start-up-ul românesc, KFactory, clienții vor beneficia de o platformă completă care va eficientiza și automatiza procesele vitale ale companiilor din industria de producție și nu numai, accelerând procesul de digitalizare și dezvoltare a companiilor românești.

Urmărește sesiunea TECHtime despre despre „Cum automatizezi activitatea de producție cu soluțiile KFactory”, alături de Adrian Dima (KFactory) și Nicolae Ontiu.

TECHtime

În plus, dacă nu v-ați înscris încă la newsletterele noastre și doriți să fiți la curent cu noutățile despre tehnologia în business, digitalizare sau fonduri nerambursabile, te poți abona aici: >> https://www.one-it.ro/newsletter/

 

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.