One-IT, noul acceptator iLEU pentru susținerea comunității băimărene

5/5 - (1 vote)

iLEU

One-IT devine acceptator iLEU, sistem de recompense adoptat de Municipiul Baia Mare în sprijinul economiei locale circulare, prin care oferă clienților oportunitatea de a achiziționa echipamente, soluții și servicii IT prin intermediul iLEU.

În calitate de participant activ de transformare digitală a companiilor, One-IT se alătură ecosistemului iLEU Baia Mare. Dacă dispui de iLEU și dorești să îl valorifici pentru a face achiziții de produse sau servicii IT, te așteptăm în magazinul nostru sau pe shopul online One-IT.

Ce este iLEU?

iLEU este un sistem de recompense al municipiului Baia Mare pentru acțiuni ecologice, stimulând comportamentul responsabil și implicarea civică în comunitate, inițiativele de tip shop local și stimulent al economiei locale.

Cu o valoare reglementată printr-o hotărâre de Consiliu Local – 1iLEU este echivalent cu 1 leu și poate fi utilizat exclusiv pe teritoriul Municipiului Baia Mare. Acest sistem de recompense utilizează tehnologia blockchain pentru a garanta securitatea tranzacțiilor, și este un instrument dinamic, ce permite utilizări creative de către adoptatorii săi, permițându-le acestora să își creeze propriul ecosistem.

Important: iLEU nu poate fi convertit în monedă fiat, ci doar utilizat pentru achiziția de bunuri și servicii.

One-IT – acceptator iLEU

În calitate de furnizor și integrator de echipamente și soluții IT personalizate, One-IT se alătură companiilor care promovează și stimulează o schimbare comportamentală către conștientizarea asupra problemelor legate de mediu, alături de atenuarea schimbărilor climatice la nivel individual și organizațional.

Ești din Baia Mare si doresti sa achiztionezi cu iLEU produse si servicii IT oferite de One-IT? Pentru detalii despre iLEU și cum poți face achiziții IT utilizând iLEU la One-IT, completează formularul de mai jos, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp!

work

iLEU Baia Mare este un sistem local, ce poate fi utilizat exclusiv pe teritoriul Municipiului Baia Mare și a Zonei Metropolitane Baia Mare, de către persoane fizice, juridice și organizații non-guvernamentale.

Cum obții și cum utilizezi iLEU?

Dacă dorești să te implici în reducerea poluării istorice și readucerea sentimentului de apartenență la comunitate în rândul băimărenilor, poți obține iLEU prin:

1️⃣ Utilizarea bicicletelor sau mersului pe jos în mobilitatea zilnică, și poate fi utilizat pentru prototipare 3D cu ajutorul imprimantelor specializate, respectiv gravură laser în SPIRE HUB.

2️⃣ Partenerii comerciali din Baia Mare, precum este One-IT, care oferă o gamă largă de produse și servicii ce pot fi achziționate cu iLEU.

Aplicația iLEU este disponibilă atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele cu sistem de operare iOS. Tranzacțiile iLEU se procesează în maximum 30 de secunde și nu există taxe sau comisioane de tranzacționare.

iLEU este guvernat de Primăria Municipiului Baia Mare și a fost dezvoltat în cadrul Acțiunii Urbane Inovative SPIRE (www.spire.city), finanțată de Comisia Europeană.

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.