ONE-IT, PARTENER AUTORIZAT YEALINK ÎN ROMÂNIA

ONE-IT, PARTENER AUTORIZAT YEALINK ÎN ROMÂNIA 5.00/5 (100%) 1 vote

Yealink

Începând cu luna iulie 2020, One-IT devine Partener Autorizat Yealink în România, furnizor global de videoconferință și soluții de comunicații audio profesionale.

Yealink – colaborare optimă inovatoare

Yealink este un brand global, care furnizează soluții de comunicare unificate – sisteme de videoconferință, comunicații vocale și soluții de colaborare de cea mai bună calitate. Pune accentul pe tehnologii inovatoare și experiență ușor de utilizat. În peste 140 de țări, soluțiile oferite de Yealink îmbunătățesc eficiența muncii și avantajele competitive ale clienților săi. Mai mult, Yealink ocupă locul 1 în lume ca cel mai mare furnizor de telefonie SIP.

Misiunea Yealink este de a crea valoare în comunicarea video și audio și de a oferi o experiență unică prin utilizarea soluțiilor furnizate.

Compania înființată în 2001 în Xiamen (China) a căpătat experiență vastă și a ajuns să furnizeze soluții în întreaga lume, punând accent pe valorile sale principale: deschiderea către inovație, colaborare profesională, îmbunătățire permanentă a calității și optimizare a comunicării.

Dedicată pieței de comunicare unificate, Yealink dezvoltă și promovează tehnologiile avansate de comunicare unificată (UC technology), prin soluții complete ușor de utilizat și prietenoase cu mediul.

Din dorința de a îmbunătăți în permanență calitatea produselor oferite, compania integrează o abordare eficientă a managementului calității în cercetare și dezvoltare, în procesele de fabricație și servicii post-vânzare. Iar numeroasele certificări internaționale (inclusiv 3C, FCC și CE) indică faptul că produsele Yealink îndeplinesc standardele internaționale de calitate și pot satisface toate cerințele de comunicare unificată.

Yealink ajută clienții și întreprinderile globale să dezvolte cu succes o comunicare profesionistă și modernă prin serviciile sale de înaltă calitate, rapide și de asistență tehnică 24/7 din întreaga lume.

Deoarece One-IT dorește să vă punem la dispoziție o gamă variată de soluții eficiente și performante, Yealink reprezintă o alegere potrivită pentru implementarea de soluții de comunicare unificate, verificate în lumea întreagă și optimizate pentru a satisface toate cerințele clienților noștri.

Pentru cotații de preț speciale Yealink sau oferte personalizate, cereți preț aici.

Pentru preț special: Pret Special

Share this article:

Etichete: ,

Leave a Reply

  • 1

  • 2

1/2

Cerere PREȚ SPECIAL


This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.