ONE-IT, PARTENER AUTORIZAT MALWAREBYTES ÎN ROMÂNIA

5/5 - (1 vote)

Malwarebytes

Începând cu luna iunie 2020, One-IT devine Partener Autorizat Malwarebytes în România.

Compania Malwarebytes a fost înființată în anul 2008 din credința că oricine trebuie să beneficieze de dreptul fundamental de a avea o existență fără malware. Fiecare produs creat este realizat pornind de la această premisă.

Malwarebytes Anti-Malware a fost realizat și creat de oameni obișnuiți, care au avut de-a face cu efectele unui cont de e-mail atacat de un hacker sau ale unei rețele compromise; oameni care au fost nevoiți să piardă o noapte întreagă pentru a recupera un computer infectat.

Malwarebytes are sediul central în San Jose, California, SUA, dar și reprezentanțe în Europa și Asia.

Malwarebytes – Deoarece soluția actuală antivirus nu poate să asigure doar ea protecția rețelei

Atacurile cibernetice devin din ce în ce mai frecvente și mai complexe, iar managerii IT încep să realizeze că bazarea doar pe o singură tehnologie antivirus expune rețeaua la atacuri cibernetice. Fiecare endpoint are nevoie de mai multe niveluri de detectare, remediere și protecție împotriva malware-ului, pentru a fi complet protejat.

Produsele Malwarebytes asigură această protecție. Anti-Malware Enterprise Edition, de la MalwareBytes, furnizează protecție rapidă și eficientă care va îmbunătăți soluția curentă pentru protecția endpoint-urilor. Motorul robust de scanare euristică detectează și elimină malware-ul încă de la momentul 0 al atacului și, astfel, îmbunătățește securitatea și elimină vulnerabilitățile.

Consola de administrare centrală simplifică și fluidizează managementul securității endpoint-urilor. De la un singur panou de comand se pot executa funcții, precum: actualizarea, monitorizarea și gestionarea a mii de clienți MalwareBytes.

Facilități și Beneficii

–  Anti-Malware/Anti-Spyware

Detectează și elimină, încă de la momentul zero, viruși, troieni, viermi, rootkits, adware și spyware, în timp real, pentru a asigura securitatea și integritatea rețelei.

–  Blocarea Website-urilor Periculoase

Previne accesul către adrese IP periculoase, pentru ca utilizatorii să fie protejați în mod proactiv împotriva malware-ului, hacking-ului, redirectării către website-uri periculoase și „malvertising”-ului.

–  Blocarea Execuției de Fișiere

Previne execuția de cod periculos și trimite în carantină aceste fișiere, pentru a preveni atacurile malware.

–  Tehnologia Chameleon de la MalwareBytes

Previne blocarea instalării de MalwareBytes Enterprise Edition pe endpoint de către malware, astfel încât infectarea să poată fi remediată.

–  Scanare de Sistem in trei Moduri (Rapid, Flash și Full)

Permite selectarea celui mai eficient mod de scanare de sistem pentru endpoint, în funcție de cerințele securității și resursele valabile pe sistem.

–  Remediere Malware Avansată

Folosește funcția de ștergere în timpul reboot-ului, pentru a elimina malware puternic și încapsulat.

–  Interfața Linie de Comandă

Furnizează o alternativă la interfața GUI de la Malwarebytes, pentru a îmbunătăți flexibilitatea și controlul și permite importarea și exportarea de setări pentru o configurare mai rapidă.

–  Jurnalizare XML

Furnizează rapoarte într-un format care poate fi înțeles atât de mașină, cât și de om, pentru a simplifica analizarea și gestionarea datelor.

–  Packet MSI

Garantează o instalare flexibilă.

–  Consola centrală de management

Permite instalarea de produse MalwareBytes pe clienți, de la o singură consolă centrală, pentru a facilita implementarea.

Permite programarea de scanări pentru endpoint-uri și, de asemenea, se poate programa instalarea automată a clienților în perioadele mai libere, pentru a nu bloca rețeaua.

Detectează toate endpoint-urile și software-ul de pe acestea, pentru ca endpoint-urile care nu au MalwareBytes să poată fi securizate.

Permite implementarea simulată pe un endpoint, pentru a rezolva problemele potențiale înainte de instalare.

Funcționează chiar dacă există și alte soluții de securitate care au consola de administrare în infrastructură, fără să existe conflicte sau fără să apară nevoia de eliminare a unei soluții de securitate.

Actualizează baza de date cu semnături de încredere în clienți, pentru a garanta protecție viabilă.

Permite crearea de politici personalizate și acces diferit pentru diversele grupe de utilizatori.

Furnizează diferite setări de vizibilitate către utilizator, pentru a obține un balans între notificări, cât trebuie să știe utilizatorul despre securitate și productivitate.

–  Vizualizarea Amenințărilor

Compilează datele necesare pentru evaluarea unei amenințări și urmărește utilizatorii, pentru ca aceștia să nu acceseze site-uri periculoase. Threat View urmărește activitatea în funcție de IP și utilizator și trimite datele sub forma unui tabel, pentru o analiză mai eficientă.

Pentru cotații de preț speciale Malwarebytes sau oferte personalizate, cereți preț aici:

Leave a Reply