One-IT îți echipează școala cu un SmartLab complet pentru învățământ de calitate

5/5 - (1 vote)

smartlab

Reinventează orele la școală cu un SmartLab ce aduce soluții digitalizate, potrivite oricărei materii din curriculă. Cu un SmartLab implementat de One-IT, poți oferi un spațiu de învățare deschis, ce stimulează creativitatea elevului și nevoile specifice din fiecare clasă, ajutând la înțelegerea conceptelor predate prin intermediul tehnologiei de vârf. Vezi de ce un smartLab este potrivit pentru a pregăti abilitățile digitale ale noilor generații de elevi.

Update, 18 februarie 2023:

Ministerul Educației a actualizat vineri, 17 februarie 2023, ghidul din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15- Educație, Investiția I9 „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”. Consultă comunicatul de presă al ministerului în care regăsești actualizările din program:
Ordin nr. 3.675/14.02.2023 pentru modificarea Anexei la Ordinul ministrului educației nr. 6.461/23.12.2022 – Ghidul Solicitantului pentru lansarea apelului de proiecte finanțat prin Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României, „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” (data publicării: 17 februarie 2023)
Ghidul solicitantului (actualizare: 17 februarie 2023)
Anexe ghid solicitant (arhivă RAR actualizată în data de 17 februarie 2023)
• (fișier pdf) Lista întrebărilor frecvente (actualizare: 17 februarie 2023)
! GHID DE DEPUNERE ONLINE a proiectelor finanțate în cadrul apelului de propuneri de proiecte SmartLab.

Important: Apelul de proiecte pentru „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” a fost prelungit până pe 15 martie 2023 (ora 23:59).
Platforma în cadrul căreia pot fi depuse propunerile de proiecte este http://uefiscdi-direct.ro.

Existența unui SmartLab în orice școală aduce avantaje majore în procesul de predare-învățare, de evaluare, simplificând modul în care profesorul predă la clasă și modul în care elevul acumulează și pune în practică cunoștințele noi asimilate.

One-IT furnizor de tehnologie în școlile din România

One-IT, în calitate de furnizor și integrator de echipamente și soluții IT personalizate vă aduce echipamente și softuri IT ce pot fi utilizate cu succes într-un SmartLab, contribuind la performanța educațională către care tind școlile românești.

Pentru informații legate de smartLab-uri în școli sau pentru preț special, completază formularul de mai jos, iar echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp:

work  

 Cu o vechime de peste 19 ani pe piața românească, One-IT vine în sprijinul unităților de învățământ înscrise în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), furnizând echipamente IT și software-uri educaționale ce respectă standardele tehnologice din program.

SmartLab – laborator digital inteligent pentru educație

Un SmartLab este un mediu de învățare inovator, un laborator de înaltă performanță complet echipat cu echipamente IT și softuri dedicate, conceput să ofere toate mijloacele potrivite de învățare și lucru în echipă, utile pentru elevii și profesorii din mediul educațional.

SmartLab-ul folosește o combinație de tehnici fizice, administrative și de management pentru a evalua, optimiza și gestiona laboratoarele de ultimă generație.

Ce include un smartLab?

Pentru dotarea unui SmartLab se implementează echipamente și softuri educaționale dedicate, alături de materialele consumabile, instruirea cadrelor didactice și, nu în ultimul rând, suportul tehnic oferit pentru mentenanța acestor tehnologii. Iată ce vă oferă One-IT pentru crearea acestui laboratori inteligent.

Echipamente și dispozitive de înaltă performanță Dispozitive pentru managementul SmartLab-ului Software și platforme educaționale
Display interactiv/Tablă interactivă

Sistem audio

Imprimantă 3D

Stilou 3D

Ochelari de realitate virtuală VR/AR

Robot cu braț multifuncțional

Scanner 3D

Kituri robotice pentru începători

Cameră de videoconferință

Laptop

Desktop + monitor

Sistem AII-In-One

 

Soft Educational – Licență MozaWeb – mozaBook CLASSROOM

Plaformă Educaționlă sKOOLvers

Microsoft Office 365 A3

Google Workspace Education Teaching and Learning Upgrade

 

Display-ul interactiv este extrem de simplu de utilizat, intuitiv și rezistent la utilizare intensă. Este folosit în școli pentru a găzdui ședințe întregi, întâlniri în sala de clasă, videoconferințe, cursuri de formare sau sesiuni de colaborare într-un mod care implică toți participanții.

Pe lână acest ecranul interactiv, este extrem de utilizată și tabla interactivă, ce oferă profesorilor resursele necesare pentru a crea lecții eficiente și moderne. Acest dispozitiv combină tehnologiile de proiecție cu un dispozitiv senzor, ce are nevoie doar de o conexiune la un PC sau laptop și de un videoproiector care proiectează imaginea de pe desktop direct pe suprafața tablei cu ecran tactil.

SmartLabSmartLab

Completați un sistem performant de predare-învățare cu sistemul de videoconferință și sonorizare potrivite, ce oferă claritate și calitate lecțiilor interactive din SmartLab. Un sistem audio cu boxe și o cameră de videoconferință performantă întregește experiența la orele de curs.

SmartLab

Reduceți decalajul dintre lumea digitală și cea fizică, introducând în Smartlab echipamente 3D și roboți educaționali cu care elevii pot interacționa pentru a îmbunătăți procesul de învățare și de înțelegere a lecțiilor.

Imprimanta 3D transformă obiectele reprezentate pe ecran în lucruri fizice, ce pot fi analizate și înțelese mai bine de elevi, pentru a face orele de curs mai interesante atât pentru elevi cât și pentru profesori.
Scannerul 3D oferă elevilor și profesorilor posibilitatea de a scana cu ușurință obiectele educaționale pe care le studiază și pe care le pot pregăti pentru printare cu o imprimantă 3D.
Creionul 3D sporește creativitatea elevilor, permitânu-le să deseneze în spațiu, realizând obiecte tridimensionale extrem de ușor.

SmartLabSmartLabSmartLab

Pentru stimularea procesului de învățare, ochelarii de realitate virtuală aduc un al mod de înțelegere și percepție a informațiilor predate, sub o formă ce antrenează toate simțurile elevilor în sala de clasă.

SmartLab

În plus, pentru a completa experiența elevilor la cursuri, utilizarea roboților în cadrul unui SmartLab completează experiența completă a elevilor. Aceștia au astfel posibilitatea de a-și crea propriul robot în câteva minute și de a-l programa pentru detectare și mișcare în funcție de creativitatea fiecăruia. Școlile pot opta pentru robotți modulari cu braț multifuncțional și kituri robotice pentru începători.

SmartLab

Indiferent de activitatea educațională desfășurată, orice SmartLab are nevoie de aceste dispozitive pentru managementul SmartLab-ului. Este vorba despre laptop, desktop + monitor și un sistem all-in-one.

Fie că ai nevoie de laptop pentru a conecta tabla interactivă, sau pentru a organiza fișierele și a reda lecțiile pe dispozitivele dorite, sau de un sistem PC ori un all-in-one performante, acestea sporesc productivitatea și îndeplinesc cu succes toate task-urile educaționale din cadrul SmartLab-ului.

SmartLabSmartLab SmartLab

Software-uri dedicate pentru echipamentele din cadrul unui smartLab

mozaBook CLASSROOM este un software de prezentare educațional dezvoltat pentru table interactive, proiectoare și display-uri, oferă profesorilor resursele necesare pentru a crea prezentări captivante și atrăgătoare.

mozaBook extinde instrumentele de predare cu ilustrații versatile, animații și posibilități interesante de prezentare. Conținutul interactiv spectaculos și aplicațiile de laborator virtuale, ilustrative și de dezvoltare a abilităților încorporate ajută la trezirea interesului studenților și îi ajută să dobândească noi cunoștințe.

SmartLab

Plaforma Educaționlă sKOOLvers

sKOOLvers oferă un mod de învățare plăcut și modern în laboratorul digital, îmbinând educația cu tehnologia pentru a atrage interesul copiilor.

Curricula școlară este transpusă în lecții moderne interactive, unde subiectele educaționale sunt facilitate de modele 3D și animații. Cu ajutorul acestora, copiii înțeleg vizual și practic materia de la școală, având acces la aceasta pentru aprofundare oricând, de pe orice dispozitiv.

SmartLab

 

Pentru echiparea completă a Smart Lab-urilor și pentru a îmbunătăți calitatea activităților educaționale ale profesorilor și elevilor în sistemul de învățământ, One-IT oferă:

✅ Analiza IT a necesarului de echipamente și softuri educaționale;

✅ Furnizarea echipamentelor și softurilor potrivite nevoilor unității de învățământ;

✅ Implementarea și instalarea tehnologiei pentru îmbunătățirea proceselor de predare-învățare-evaluare din școală.

Ajutăm școlile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei!

Pentru informații legate de smartLab-uri în școli sau pentru OFERTE dedicate și prețuri speciale, completază formularul de mai jos, iar echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp:

work

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.