One-IT furnizează echipamente IT pentru prima de carieră didactică acordată profesorilor

5/5 - (2 votes)

prima de carieră

Susținem învățământul românesc și ne alăturăm demersului de dezvoltarea profesională continuă a personalului didactic. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm că am devenit parteneri Pluxee în cadrul inițiativei prin care Guvernul alocă prima de carieră didactică în valoare de 1500 de lei atât profesorilor din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar de stat, cât și personalului auxiliar din învățământ.

Această măsură de susținere constă în acordarea unor vouchere în valoare de 1500 de lei, ce pot fi utilizate și pentru echipamente IT sau alte echipamente didactice de tehnologia informației. Scopul măsurii este susținerea cadrelor didactice în eforturile acestora pentru îmbunătățirea continuă a competențelor educaționale și obținerea de performanțe școlare sau universitare în procesul educațional.

One-IT pune la dispoziția tuturor beneficiarilor voucherelor de primă de carieră didactică o gamă largă de echipamente IT de calitate, care pot fi utilizate cu succes în activitatea desfășurată:

  • Laptopuri, PC-uri
  • Tablete, telefoane mobile
  • Imprimante, proiectoare, monitoare
  • Camere web, ochelari VR/AR etc.

În cazul în care alegerea de produse depășește suma acordată prin prima de carieră, beneficiarii vor putea acoperi diferența din surse proprii.

De asemenea, odată cu achiziția echipamentelor IT dorite, asigurăm și toate documentele justificative care trebuie ulterior prezentate pentru justificarea cheltuielilor acestei prime (dovada plății, garanția).

Află mai multe despre ofertele One-IT pentru profesori și personal auxiliar din învățământ. Îți stăm la dispoziție cu orice detalii sau informații suplimentare.

Înscrie-te aici și completează solicitarea cu ceea ce dorești să achiziționezi, iar noi îți trimitem oferta specială dedicată profesorilor!

work

Despre One-IT

Cu o experiență de 20 de ani pe piață, One-IT este un furnizor de echipamente, soluții și servicii IT personalizate. Avem în prezent peste 12.000 de clienți mulțumiți, 20.000 de echipamente și soluții IT livrate cu succes la nivel național și dispunem de certificate de calitate ISO 9001:2015, 14001:2015 și 27001:2013. În plus, datorită colaborării cu 30 de parteneri de elită în tehnologie, continuăm să asigurăm calitate și performanță de încredere pe piața românească.

Resurse utile:

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2023/10/ordin-pentru-aprobarea-modului-de-decontare-a-primelor-de-cariera.pdf

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.