One-IT: Aten Expert Partner în România

5/5 - (1 vote)

Aten Expert Partner

Noul an aduce noi oportunități și noi parteneriate cu branduri specializate în tehnologii de ultimă generație. De azi, One-IT a devenit Aten Expert Partner în România.

Prin acest parteneriat, One-IT aduce mai aproape de clienții consumer și mediul buiness beneficiile oferite de ATEN, lider mondial în echipamente de conectivitate AV/IT și soluții complete de administrare.

ATEN – cel mai mare furnizor de soluții pentru simplificarea și eficientizare conectivității

Compania s-a înființat în 1979 și se concentrează pe conectarea de oriunde, în orice moment cu ajutorul tehnologiilor de alimentare, conectivitate și partajare.

Marca ATEN se remarcă prin soluții inovatoare aplicate conectivității, audio/video profesionale, soluții inteligente de alimentare pentru consumatori, birouri mici/de acasă (SOHO), întreprinderi mici și mijlocii (IMM) și clienți enterprise.

Soluțiile SOHO și SMB ale ATEN oferă o serie de produse, printre care: cabluri KVM, comutatoare KVM pentru desktop și LCD, adaptoare, mix audio-video etc.

Soluțiile Enterprise oferă o serie de soluții, precum: extenderele KVM Over IP, pentru un management integrat și centralizat, care permit clienților să gestioneze eficient infrastructura IT de oriunde din lume.

Linia profesională audio/video oferă soluții video integrate pentru uz casnic și profesional pentru o varietate de utilizări, inclusiv aplicații corporative, educaționale, comerciale etc.

Linia Green Energy recent dezvoltată oferă soluții de economisire a energiei pentru centrul de date, cu o gamă de PDU-uri inteligente care asigură gestionarea energiei în timp real și indicatori de performanță la nivel local și de la distanță.

Aten Expert Partner

Gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile de business, guvernamental, media, educație și transporturi.


ATEN își consolidează toate produsele și serviciile sub o singură marcă – ATEN, pentru a oferi un standard de servicii eficient și consecvent.

În contextul digitalizării, devenită o preocupare principală a prezentului și viitorului, este nevoie de o infrastructură solidă, bazată pe echipamente și soluții IT performante și fiabile. Portofoliul ATEN deține la ora actuală produse și soluții pentru fluidizarea operațiunilor, eficientizarea activității și îmbunătățirea calității serviciilor tale.

Iar prin acest parteneriat, One-IT, în calitate de Aten Expert Partner în România, îți poate oferi tot ce ai nevoie pentru biroul, organizația sau afacerea ta.

Pentru cotații de preț speciale ATEN sau oferte personalizate, cere preț aici.

work

 

Certificări obținute de One-IT în calitate de Aten Expert Partner în România:

Aten Expert PartnerAten Expert PartnerAten Expert Partner

Etichete:

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.