Lansare nouă – sistem stocare NAS Synology RS3621xs+

5/5 - (1 vote)

RackStation RS3621xs+

 

RS3621xs+ un sistem de stocare rackabil de ultimă generație

Lansat recent, Synology RS3621xs+ este un sistem de stocare creat pentru utilizatorii enterprise.

RS3621xs+ are 12 sloturi pentru unități de stocare  datorită cărora poate livra peste 238K de sarcini de citire random IOPS 4K și un debit de citire secvențială de 5,819 MB/s. Cu redundanță completă a sursei de alimentare, procesor 8-core, memorie ECC, tehnologie snapshot avansată și  file self-healing, modelul RS3621xs+ se dovedește o fundație de încredere pentru orice organizație care se bazează pe date.

Pentru detalii și cotații preț: Pret Special

.

Caracteristici:

  1. Putere de calcul – Intel® Xeon® D-1541 8-core 2.1 GHz
  2. Conectivitate – dual-port integrat de 10GbE
  3. Memorie – 8 GB ECC DDR4 și până la 64 GB
  4. Scalabilitate – Până la 36 de sloturi pentru unități de stocare prin intermediul  RX1217(RP)
  5. Putere redundantă – Sursa de alimentare duală (Dual PSU) oferă protecție împotriva avariilor unui PSU sau a scoaterii accidentale a cablului, în timp ce ventilatoarele hot-swappable permit înlocuirea acestora fără a opri sistemul.
  6. Disponibilitate maximă a serviciilor –  Synology High Availability (SHA) conectează două unități identice împreună, creând un cluster activ-pasiv cu failover la nivel de minut.
  7. Un sistem de fișiere de ultimă generație –  Btrfs previne coruperea datelor și reduce cheltuielile de întreținere, folosind tehnologii de stocare și snapshot optimizate.
  8. Virtualizare – Integrările VMware vSphere 6.5 și VAAI ușurează operațiunile de stocare, Windows Offloaded Data Transfer (ODX) grăbește transferul datelor, suportul OpenStack Cinder transformă NAS-ul Synology într-o componentă de stocare block-based. În plus, Synology Storage Console oferă opțiuni simplificate de storage provisioning și opțiuni de management în medii VMware și Windows.

 

NASSynology RS3621xs+  este un sistem de stocare de încredere datorită puterii redundante, a disponibilității maximizate și a sistemului de fișiere avansat. Îl considerăm adaptabil oricărui business deoarece include două sloturi PCIe, conectivitate excelentă, upgrade-uri ale stocării SSD cache3 și este scalabil, putând fi extins cu două unități  RX1217(RP). În plus, rulează Synology DiskStation Manager (DSM) și e compatibil cu cele mai noi HDD-uri lansate de Synology.

 

 

storageSe potrivește atât pentru virtualizare, datorită tehnologiei Synology iSCSI, cu interfață de management, dar poate constitui și fundația unui sistem de supraveghere complet, prin intermediul Synology Surveillance Station, care îl transformă automat într-o soluție NVR (Network Video Recorder).

 

 

 

avantajUn alt avantaj al acestui sistem este că protecția datelor nu necesită licență suplimentară. Backup-ul se face local pe echipament, pe un alt echipament Synology, pe rsync server, sau în platforme de stocare cloud precum Google Drive, Dropbox, pe destinații compatibile S3, și Synology C2.

 

 

 

Diferențiatori:

  • Procesor 8-Core Xeon
  • Două conexiuni  10GBe ca și echipare Standard
  • Două PCIe Gen 3 x8 PCIe Equipped
  • 4 sloturi care suportă memoria DDR4 ECC UDIMM
  • PSU Redundant ca și Standard
  • Opțiuni numeroase de backup al software-ului
  • Un design al șasiului foarte bun, cu ventilație pasivă bună
  • Garanție 5 ani

Pentru info, detalii și cotații preț faceți o cerere pe acest formular: Pret Special

.

Fișa tehnică Synology RS3621xs

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Cerere PREȚ SPECIAL


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.