Monitorul ultra-subtire VW2245Z de la BenQ

Rate this post
benq BenQ, lanseaza pe piata locala monitorul ultra-subtire VW2245Z de 21.5”, creat special pentru cei care desfasoara o activitate prelungita in fata computerului. Monitorul vine cu imbunatatiri de design si tehnologie fata de predecesorul sau, cunoscutul modelul GW2255.

Panoul, tip Vertical Alignment ofera un unghi de vizualizare de 178 de grade si un contrast nativ de 3000:1, iar rezolutia Full HD (1920 x 1080p) asigura o prezentare precisa a culorilor cu detalii bogate.

BenQ pune la dispozitie Reading Mode preinstalat pe acest model, care ajusteaza temperaturile culorilor si a luminozitatii si totodata, balanseaza claritatea si contrastul imaginii, astfel monitorul creaza un mediu de lecturare mai placut.

Monitorul dispune de tehnologia Flicker-Free care reduce oboseala ochilor prin eliminarea palpaitului imaginii la toate nivelele de luminozitate. Cand gradul de luminozitate nu este la maxim, un monitor normal poate avea o palpaire luminoasa de pana la 200Hz/sec. Ochiul uman, sensibil la semnale luminoase, incearca sa se adapteze la palparile monitorului, acest fapt ducand la oboseala, migrene si la tensiunea ochiului. Monitorul BenQ VW2245Z Flicker-Free, aduce pe piata un circuit de control al iluminarii display-ului care anuleaza aceasta palpaire, reducand astfel oboseala ochilor dupa folosirea indelungata a computerului.benq-flicker-free

VW2245Z

Tehnologia proprietara BenQ Low Blue Light implementata, reduce spectrul de lumina albastra, contribuind astfel la sporirea confortului vizual . Spectrul de lumina albastra este cauza principala a oboselii ochilor, durerilor de cap si tulburarilor de somn. Beneficiind de tehnologia BenQ Low Blue Light, utilizatorii nu necesita protectie suplimentara, de genul ochelarilor de protectie pentru monitor.

Monitorul dispune si de solutia optica Senseye, asigurand culori naturale, indiferent de profilul ales: filme, jocuri, sRGB, eco, standard sau foto, cu ajutorul celor sase tehnici brevetate de calibrare.

Oferta One-IT pentru Monitorul VW2245Z: http://www.one-it.ro/monitoare-tv/monitor-ultra-subtire-led-benq-vw2245z-21-5-inch-black.html

Paul

Tech Lead la One IT
Helping Businesses Grow Better Using IT Solutions.
Experienced coffee drinker.
Paul

Share this article:

Etichete: , , , ,

Leave a Reply