.    Suntem o echipa bine pregatita de specialisti autorizati direct de producatorii: Dell, IBM, Cisco, HP, Toshiba, Acer, Fujitsu, Polycom, Microsoft si va stam oricand la dispozitie pentru consultanta specializata, proiectare si implementare de solutii IT.
Adaugam valoare produselor si serviciilor noastre, pentru a oferi siguranta, calitate si beneficiile cele mai inalte.

.     Cu peste 12 ani experienta in domeniu si cu un portofoliu de mii de clienti care au incredere in produsele si serviciile noastre, echipa noastra pune accent tot timpul pe calitate, dorind un parteneriat pe termen lung cu clientul.

      Misiunea noastra:  Ne propunem sa intelegem perfect nevoile reale ale fiecarui client si sa dezvoltam parteneriate durabile, bazate pe incredere si profesionalism, care sa aiba ca rezultat cresterea eficientei si productivitatii ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai inalt standard de calitate.

Beneficii pentru clientii nostrii:

  • Consultanta si suport tehnic specializat
  • Garantie si post-garantie direct in magazin
  • Disponibilitate stoc la pret competitiv
  • Aplicatie soft dedicata de suport
  • Posibilitate upgrade performante la orice Laptop/ PC 
  • Calitate si profesionalism

     Prezentare video:  One-IT — 12 ani de pasiune, 12 ani de excelenţă!

     Viziune:
Dezvoltarea domeniului IT&C în cadrul comunităţilor unde One IT va fi prezent, atât în ce priveşte noua tehnologie cât şi personalizarea tehnologiei la nivel de individ sau companie.
Ne propunem să dezvoltăm şi să implementăm soluţii IT eficiente care să ajute la dezvoltarea şi succesul clienţilor noştri , pentru că:
Ştim că succesul nostru se clădeşte pe succesul CLIENŢILOR noştri.

.
.

One-IT . Mai mult decât un expert , un prieten!

Echipa_Innovation_IT

 

Share this article: