Microsoft Office 2010 rămâne fără asistență tehnică. Află cu ce îl poți înlocui fără regrete

Rate this post

Office 2010

 

Gigantul Microsoft anunță utilizatorii din lumea întreagă că din 13 octombrie 2020, Office 2010 ajunge la End of Support. Și asta nu e tot! Pentru că este o companie care se respectă, Microsoft propune o alternativă mai inteligentă și mai modernă: Microsoft 365 Apps for Business și Office 2019.

Office 2010 End of Support – devine realitate din 13 octombrie 2020

Microsoft a anunțat că nu va mai oferi asistență tehnică sau actualizări de software și securitate pentru Office 2010. Asta înseamnă că pachetul nu va mai actualiza software-ul de la Microsoft Update și nu va mai primi suport pentru remedieri ale erorilor sau remedieri de securitate pentru vulnerabilitățile raportate sau descoperite ulterior la Office 2010.

Prin urmare, în cazul unor probleme de natură tehnică, dacă utilizezi Office 2010, nu vei mai primi asistență prin telefon sau prin chat din partea suportului tehnic al Microsoft. Mai mult, nu se va mai putea descărca Office 2010 de pe site-ul oficial al Microsoft. Iar odată ce actualizările de securitate se vor opri, este posibil să fii expus la riscuri de securitate și, cu siguranță, nu vrei să fii ținta niciunui atac cibernetic. De aceea, Microsoft recomandă un upgrade.

!  Dacă ai devenit fan și nu vrei să cercetezi marea varietate de soluții asemănătoare, te anunțăm că aplicațiile Office vor funcționa în continuare, chiar dacă se încheie suportul Microsoft. Deci, lucrurile nu sunt atât de negre precum par. Chiar deloc.

„Pensionarea” Office 2010 face loc „ascensiunii” Microsoft 365 și Office 2019

Office 2010 a fost o bună perioadă de timp o opțiune excelentă pentru orice utilizator, indiferent de contextul în care l-a folosit. Dar dacă ne gândim că tehnologia a evoluat și s-au dezvoltat aplicații mai inteligente, este momentul ca acestea să preia ștafeta. No regrets!

Era Office nu ia sfârșit. Fă upgrade la cele mai recente aplicații

Acesta nu este finalul pachetului Office, de care s-a atașat marea majoritate a utilizatorilor. Alternativa propusă de Microsoft aduce în prim-plan aplicațiile Office mai inteligente, mai sigure și mai productive.

Ce opțiuni ai?

  1. Opțiunile Office pentru acasă
  • Microsoft 365 Family
  • Microsoft 365 Personal
  • Office 2019 pentru acasă

Office 365

  1. Opțiunile Office pentru firme
  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Aplicații Microsoft 365

Office 365

Fiecare soluție oferă câteva avantaje de care te vei bucura și le vei folosi din plin pentru a duce lucrurile la bun sfârșit:

  • Aplicații binecunoscute din pachetul Office bazate pe inteligență artificială – dacă e soluție de top, să fie de top;
  • Spațiu de stocare în cloud, numai bun de ocupat cu tot ce vrei: documente, imagini, videouri, prezentări etc.;
  • Securitate avansată pentru toate dispozitivele – pentru ca toate datele tale să fie protejate de „ochii curioșilor”;
  • Versiuni web și mobile ale aplicațiilor Office – pentru că nu stai 24/24 într-un singur loc și iubești flexibilitatea;
  • Productivitate sporită – pentru că vrei să faci multe lucruri într-un timp mai scurt, dar să le faci și bine;
  • Instrumente de comunicare și colaborare în echipă – pentru că vrei să fii mereu conectat cu cei din jur și să partajezi cu ei ce e important.

 

Dacă îți place ceea ce oferă mai departe Microsoft, treci cu încredere la pasul următor.

One-IT, în calitate de partener Microsoft, îți pune la dispoziție cele mai noi soluții de gestionare a activităților zilnice.

 

Optează pentru Microsoft 365 sau Office 2019 pentru acasă sau pentru business.

Promitem că e un târg bun.

Office 2010

Leave a Reply