LANSARE: Dell Latitude 9520 – cel mai inteligent laptop premium din lume

4.3/5 - (3 votes)

Latitude 9520

Experimentează beneficiile tehnologiei în business cu ajutorul celui mai nou laptop, Dell Latitude 9520, special conceput pentru conectivitate și colaborare la cel mai înalt nivel. Află ce îl face deosebit față de restul laptopurilor.

Acest laptop premium s-a lansat pe piață în martie 2021 și vine cu câteva funcții inedite, unice pe piață.

Dell Latitude 9520 este cel mai inteligent laptop premium din gama business din lume cu dimensiunea de 15 inch.

De ce este atât de special Latitude  9520 de la DELL?

Răspunsul este simplu: este capabil să-ți schimbe radical modul de lucru prin eficiență, productivitate, colaborare intuitivă și optimizare a întregii activități, indiferent de locul în care te afli.

➡ Laptop de 15 inch care încape într-o geantă de 14 inch

Chiar are dimensiunea ecranului de 15 inch, datorită marginilor subțiri construite pentru a ocupa cât mai puțin spațiu și a oferi o suprafață maximă de lucru fără efort. Are ecran cu touch 4K UHD InfinityEdge, care poate atinge o luminozitate maximă de 500 de nits. În plus, datorită tehnologiei ComfortView Plus, ecranul cu lumină albastră redusă, minimizează efectele nocive ale emisiilor de lumină albastră, oferind în același timp culori fantastice.

➡ Porturi diversificate din belșug

Așa cum te aștepți de la un laptop business de ultimă generație, acesta are o selecție inteligentă de porturi: 2 porturi Thunderbolt 4 (USB Type-C), HDMI 2.0, SD, USB 3.2 Gen 1, jack audio și slot de blocare pentru laptop. Opțional, vine cu uSD reader și Smart Card Reader.

➡ Tehnologie audio 3D – pentru o experiență audio de neuitat

Transformi fiecare videoconferință sau apel audio într-o experiență completă și naturală, cu ajutorul difuzorului premium încorporat și sunetului inteligent, care se adaptează la mediul înconjurător pentru a reduce ecourile și zgomotele de fundal. Dispune de 4 microfoane premium și tehnologie audio 3D pentru a colabora de la distanță ca și cum ai fi în același spațiul cu ceilalți.

➡ Timp de lucru extins și baterie performantă

Funcția Dell Optimizer extinde durata de funcționare și îmbunătățește performanța bateriei, adaptându-se la rutina ta zilnică. ExpressCharge Boost oferă o încărcare de până la 35% în aproximativ 20 de minute sau o încărcare de până la 80% în 40 de minute cu noul ExpressCharge 2.0.24.

➡ Primul SafeShutter automat din industrie – tu alegi când ești văzut pe cameră

Dacă vrei să deții controlul în permanență asupra camerei încorporate, Latitude 9520 dispune de primul SafeShutter din lume, care se va deschide sau închide automat pentru întâlniri sau va prelua controlul confidențialității cu ajutorul tastelor de închidere a camerei și a microfonului. Deții controlul dintr-o singură tastă.

➡ Productivitate, rapiditate și putere la cote maxime

Pentru a face față tuturor provocărilor digitale și a te bucura de memorie suficientă, viteză și performanță în aplicațiile preferate, laptopul vine cu un procesor Intel® Core™ i5-1145G7 de generația 11, sistem de operare Windows 10 Pro, RAM de 16GB și SSD de 256GB. Latitude 9520 are un design uimitor din aluminiu cu margini fine, cu o tastatură și un touchpad care se simt la fel de bine pe cât de bine arată. Ventilatoarele cu lame de carbon sunt utilizate pentru o răcire mai silențioasă, pentru a te putea concentra asupra muncii tale. Latitude 9520 are un răspuns termic adaptiv, iar vopseaua grafen reduce căldura și asigură un plus de optimizare termică.

Dell Latitude 9520 răspunde inteligent cerințelor viitorului și le duce la următorul nivel. Ești pregătit să îți completezi experiența digitală?

Latitude 9520 a fost prezentat în premieră în România în cadrul sesiunii TECHtime de la One-IT. Pentru a vedea un review mai detaliat, te invităm să urmărești sesiunea de mai jos.

Leave a Reply