Dell MH3021P: Primul adaptor multi-port din lume cu microfon

Rate this post

adaptor multi-port

Îți dorești să fi cât mai productiv acasă sau la birou și să ai o experiență audio completă? Îți prezentăm primul adaptor multi-port din lume cu difuzor integrat, Dell MH3021P. Pe cât este de compact, pe atât este de inteligent și de util. Iată de ce!

Dell MH3021P surprinde prin ingeniozitatea cu care a fost creat și prin numeroasele sale funcții, toate într-un singur dispozitiv.

➡  Este compact și portabil

Adaptorul cu speakerphone integrat este elegant și mic, pentru a fi transportat cu ușurință oriunde ai nevoie de el.

➡ Configurarea se face ușor și extrem de rapid

Te poți conecta instantaneu cu un simplu cablu la dispozitivul dorit (laptop, monitor, tastatură, mouse etc.) și nu ai nevoie de niciun software sau driver suplimentar pentru a-l pune la treabă.

➡ Are integrat un microfon omnidirecțional și comenzi intuitive pentru apeluri

Te bucuri de apeluri de o claritate excepțională de fiecare dată cu ajutorul microfonului integrat, care reduce zgomotul de fundal și anulează ecoul, captând cu succes sunetul din jur.

Indicatoarele LED și butoanele cu difuzor oferă o ghidare vizuală clară și îți permit pornirea facilă a apelurilor, precum și alte funcții utile: închiderea, activarea/dezactivarea sunetului, reglarea volumului.

➡ Poți transfera fișiere rapid și să încarci alte dispozitive

Atunci când dorești să lucrezi cât mai eficient, poți transfera fișiere media mari cu viteze de până la 10Gbps. Trebuie doar să conectezi dispozitivul dorit prin porturile USB-C sau USB-A.

Mai mult, dacă rămâi fără baterie la laptop, îl poți încărca cu ușurință datorită alimentării de până la 90W. Util, nu-i așa?

➡ Dispune de numeroase porturi, pentru a fi cât mai productiv și ordonat

Adaptorul multi-port, Dell MH3021P, dispune de 4 porturi esențiale atunci când lucrezi: 1 port USB-C, 1 port HDMI și 2 porturi USB-A. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la un afișaj (monitor, laptop etc.) pentru a putea transfera date, alimenta în același timp laptopul de pe care lucrezi, în timp ce ești într-un apel audio sau video.

Odată conectat la un afișaj extern, te bucuri de imagini clare (compatibilitate HDR) la o rezoluție de până la 4K la 60Hz, fiind ideal pentru partajarea clipurilor video sau a prezentărilor business.

➡ Este optimizat pentru platforme de audio și videoconferință (Teams, Zoom etc.)

Deoarece în ultima perioadă s-a pus accentul pe colaborarea la distanță prin intermediul apelurilor audio sau videoconferințelor, Dell MH3021P îți permite să faci apeluri prin intermediul platformelor tale preferate. E atât de simplu!

Adaptorul Dell MH3021P cu microfon încorporat oferă mai mult decât ți-ai imagina. Pentru că activitățile zilnice de birou pot fi uneori solicitante, Dell MH3021P te poate ajuta să faci mai multe lucruri simultan, fără efort.

Primul adaptor multi-port din lume cu difuzor integrata fost prezentat în cadrul sesiunii TECHtime. Pentru a vedea un review mai detaliat, te invităm să urmărești sesiunea de mai jos.

Tehnologia potrivită poate fi elementul cheie pentru optimizarea întregii tale activități și un atu pentru o colaborare în echipă la cel mai înalt nivel.

 

Gabriela

ONE-IT - Smart technologies, Cyber Security, Cloud, integrated IT solutions for business productivity.
Detalii despre noi: echipa One-IT

Share this article:

Leave a Reply