INNOVATION IT 2016 – One-IT aduce viitorul tehnologic în Maramureş

5/5 - (11 votes)

Peste 100 de oameni de afaceri din Baia Mare și din județul Maramureş au participat, joi, 10 noiembrie 2016, la una dintre cele mai utile conferinţe din domeniul tehnologiei — Innovation IT, ediţia a II-a, organizată de One-IT, în parteneriat cu liderii mondiali în tehnologie, şi găzduită de Best Western Eurohotel.

Innovation IT Baia Mare - editia a II-a

Partenerii ediției a II-a a evenimentului Innovation IT au fost: Dell, Microsoft, Bitdefender, Xerox, Logitech, CyberPower, Transart, Asus, Eaton.

Scopul acestui eveniment a fost de a aduce mai aproape de clasa business din Maramureş cele mai noi tehnologii informatice şi soluţii de securizare a datelor pentru eficientizarea afacerilor. În sprijinul acestei idei, invitaţii One IT de anul acesta au vorbit despre inovaţiile pe care le aduc cele mai mari companii de hardware şi software din lume, dar şi despre pericolele la care se supun companiile în această eră digitală. În plus, s-a pus accent pe cele mai eficiente metode de securizare a informaţiilor business şi s-a creionat modelul unei afaceri de succes în anul 2017.

Nicolae Onţiu, business manager One IT: „Suntem convinşi că, având aceste informaţii la îndemână, oamenii de afaceri din Maramureş pot lua decizii mai bune şi îşi pot dezvolta mai sănătos firmele. Aceasta a fost dintotdeauna misiunea noastră, a echipei de la One IT — să aducem predictibilitate, stabilitate şi dezvoltare sănătoasă în mediul de afaceri zonal. Iar conferinţa Innovation IT reuşeşte foarte bine să ne împlinească acest obiectiv.”

Speakerii de la ediţia din acest an a conferinţei Innovation IT reprezintă companii din vârful piramidei economice globale: Xerox, Logitech, Microsoft, Dell, Transart şi Bitdefender. Aceştia au avut prezentări pe teme de maximă actualitate, cum ar fi digitalizarea unei afaceri, soluţiile de business intelligence, noile modele de afaceri în 2017, securitatea informaţională, noua eră a conferinţelor video, cele mai performante produse şi echipamente IT ale momentului şi alte soluţii IT.

Gabriel Dumitru (Business Unit Manager Dell EMC): „Dell EMC este azi un jucător major în domeniul inovaţiei IT&C, fiind cea mai mare companie din domeniul tehnologiei. Parteneriatele cu integratorii locali de soluţii, precum One-IT Baia Mare, aduc o valoare consistentă clienţilor, care au, astfel, acces la cele mai noi tehnologii, servicii de suport şi mentenanţă, dar şi consultanţă, pentru a adopta cât mai uşor noul trend de transformare. Competenţele acumulate de One IT în susţinerea acestor tehnologii de vârf recomandă One IT ca un partener de încredere în zona Maramureş.

Bogdan Stratulă (Partner Account Manager Xerox România):La cea de a doua ediţie a evenimentului One IT, am dorit să demonstrăm faptul că echipamentele multifuncţionale reprezintă acum punctul de start pentru orice flux digital de documente. Astfel, am prezentat participanţilor avantajele serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services), echipamente inteligente care au încorporată tehnologia Xerox ConnectKey şi platforma de recompensare a clienţilor Genuine Xerox Rewards. De asemenea, cei care ne-au vizitat standul au putut vedea cum lucrează echipamentele WorkCentre 3655i, WorkCentre 6027 şi WorkCentre 6515, prezentat în premieră la Baia Mare, echipament ce va fi lansat în a doua jumătate a lunii noiembrie.”

 

Cristian Alin Lazăr (reprezentant Transart): „Am prezentat oamenilor de afaceri din Maramureş conceptul de Data Assisted Business Driving — o abordare integrată ce propune un set de instrumente avansate de Business Intelligence, pe care echipa de management a unei companii le foloseşte în vederea asistării deciziilor de business. Totodată, cei interesaţi au putut vedea live la standul de prezentare al companiei noastre şi câteva exemple concrete de dashboard-uri avansate, realizate cu cele mai noi tehnologii de vizualizare — Tableau şi QlikSense. Compania Transart are o experienţă de peste 20 ani în dezvoltarea de software pentru afaceri (ERP, SFA/CRM, WMS, BI). Suntem, aşadar, sinceri şi obiectivi atunci când afirmăm că Business Intelligence-ul este un instrument de dirijare proactivă a unei afaceri.

Alexandru Mazilu (Country Manager Logitech România, Bulgaria): „Logitech a ales One IT ca partener strategic în zona Maramureş — şi nu numai —, pentru a ne extinde şi pe această zonă a ţării printr-un partener care poate să ofere soluţii complexe şi scalabile, bazate pe nevoi reale ale partenerilor. Ne dorim ca One IT să fie un partener strategic şi pe serviciul de Video-Conferencing. Asta pentru a putea completa paleta de soluţii oferite companiilor din regiune care au nevoie de o comunicare permanentă şi eficientă cu partenerii şi echipele lor, de oriunde din lume, prin soluţii complete de video-conferinţă şi eficiente la nivel de cost iniţial, dar şi la cost total al produsului, pe întreaga durată de utilizare”.

Aimen Aldahash (reprezentant Microsoft):  „One IT dovedeşte şi anul acesta că este o companie capabilă să aducă valoare adaugată mediului de afaceri din Maramureş, iar clienţii ce participă cu plăcere şi interes, an de an, la aceste evenimente, sunt dovada reală a faptului că pasiunea echipei este contagioasă. Felicitări, One IT, pentru realizări!”

 

La finalul seminarului, One IT a organizat pentru clienţii săi business o tombolă cu premii constând în laptop, tabletă, multifuncţională, licenţe aplicaţii business şi alte cadouri surpriză. A urmat apoi o cină festivă şi un moment artistic de excepţie, cadru în care reprezentanţii business-ului local au putut face schimb de idei şi de bune practici.

 

***

Despre One IT

Fondată în 2003, în Baia Mare, compania One IT a devenit, în timp, lider pe piaţa IT din Maramureş, graţie implicării consistente în dezvoltarea comunităţii business şi perfecţionării propriilor servicii.

Acest lucru a fost posibil prin crearea de parteneriate de colaborare cu liderii internaţionali din domeniul IT, precum: Dell, Intel, Toshiba, IBM, Xerox, Microsoft, Fujitsu, HP şi mulţi alţii. Această abordare sănătoasă a dus, în acelaşi timp, la consolidarea şi creşterea garanţiei unei oferte complete de produse şi servicii IT, bazate pe cele mai bune competenţe şi tehnologii.

One IT are sediul principal în Baia Mare, bd. Bucureşti nr. 21, iar pe piaţa din Cluj-Napoca este prezent prin magazinul aflat pe str. Constantin Brâncuşi nr. 51 şi prin Biroul Operaţional deschis în incinta Liberty Technology Park.

One-IT — Mai mult decât un expert, un prieten!

 

Video prezentare One-IT:

 

Poze de la eveniment:

 

Etichete:

One thought on “INNOVATION IT 2016 – One-IT aduce viitorul tehnologic în Maramureş

  1. Cristian Pop - 14 noiembrie 2016 at 23:08

    Felicitari Oneit pentru eveniment!
    Ne bucuram ca avem un asemenea furnizor pentru firma noastra! Felicitari echipei pentru felul in care tratati clienti si pentru implementarile de succes facute.

    Sunteti cei mai buni!
    Va recomand cu caldura si la altii!

Leave a Reply