FlashStation FS2500 – cel mai nou server de stocare Synology pentru afaceri

5/5 - (1 vote)

server de stocare

Synology a lansat FlashStation FS2500, cel mai nou server de stocare all-flash al companiei, conceput pentru a rula aplicațiile IT de afaceri care necesită stocare rapidă și cu latență redusă, inclusiv pentru mașini virtuale și lucrări de post-producție. Află mai jos noutățile acestui echipament de ultimă generație!

Puncte-cheie:

➡️ Performanță ridicată

Gestionează eficient interfața I/O intensivă cu până la 172.552/82.917 IOPS (input/output operations per second) de citire/scriere aleatorie 4K și are o performanță de citire/scriere secvențială de peste 4,700/2,500 MB/s pentru a suporta atât aplicațiile care necesită I/O, cât și transferurile mari de fișiere. Șasiul compact 1U dispune de 12 bay-uri SATA de 2,5 inchi, oferind o capacitate mare și o instalare simplă.

➡️ Stocare de virtualizare flexibilă

Suport certificat pentru VMware® vSphere™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer™ și OpenStack cu Driver Kubernetes CSI.

➡️ Opțiuni convenabile de rețea

Porturile duble 10GbE și Gigabit Ethernet încorporate oferă o integrare ușoară cu mediile existente. Acestea oferă opțiuni de conectivitate rapidă imediat din cutie, în timp ce suportul NIC 10/25/40GbE îți permite să adăugi lățime de bandă suplimentară prin plăcile de expansiune PCIe 3.0.

FlashStation FS2500 dispune de unități de alimentare redundante și ventilatoare de sistem cuplate cu porturi de rețea care acceptă failover-ul automat pentru a preveni punctele singulare de defecțiune hardware.

➡️ Protecția datelor și a serviciilor

Faci backup pentru datele critice și reduci timpul de recuperare cu protecție a datelor încorporată și instrumente de disponibilitate ridicată.

➡️ Suport pe termen lung

Serverul de stocare este susținut de garanția limitată de 5 ani oferită de Synology.

În calitate de integrator de soluții IT personalizate și partener Synology, One-IT îți pune la dispoziție echipamente și soluții complete de stocare pentru afaceri. Pentru detalii suplimentare sau comenzi, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta: 

work

SSD pentru întreprinderi mici și mijlocii

FS2500 este o soluție de stocare foarte rapidă, rentabilă și care economisește spațiu pentru mașini virtuale, containere, e-mail și baze de date. Este special conceput pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Funcțiile inteligente de stocare, cum ar fi repararea automată a unităților, deduplicarea stocării și instantaneele cuplate cu capabilități de backup la distanță asigură disponibilitatea datelor și a serviciilor.

Mașină virtuală certificată și stocare container

FS2500 este ideal ca stocare pentru mașini virtuale, dar poate servi și ca alternativă pentru VM host și poate rula containere Docker.

Instrumente puternice de protecție a datelor și a timpului de funcționare

Soluțiile încorporate ajută la menținerea unei disponibilități ridicate a sistemului și facilitează recuperarea rapidă în cazul în care are loc un dezastru sau o întrerupere majoră.

Lucrezi și colaborezi de oriunde

Suita de productivitate Synology oferă o soluție cloud privată pentru cei care lucrează de la birou și de la distanță pentru a edita simultan documente, partaja fișiere, gestiona e-mailuri, trimite mesaje și multe altele. Prin valorificarea infrastructurii cloud private, companiile pot asigura proprietatea completă a datelor și securitatea pe mai multe straturi.

Susținut de garanția limitată de 5 ani a Synology

Maximizează rentabilitatea investiției prin înlocuirea hardware potrivită și serviciile de asistență tehnică premium oferite în cadrul garanției de 5 ani pentru hardware Synology.

Alege-ți SSD-urile Synology pentru a-ți completa sistemul de stocare FlashStation. Beneficiază de performanță stabilă în timp și de acces la date cu latență redusă datorită testării și integrării riguroase ale acestui server de stocare.

 

Este timpul pentru un upgrade! Alege FlashStation FS2500, cea mai nouă soluție de stocare Synology pentru întreprinderile mici și mijlocii.

 

Descoperă întreaga noastră gamă de echipamente și soluții de stocare Synology, disponibile la One-IT:

Synology

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.