Digitalizează-ți firma cu finanțare prin programul IMM AGRI-FOOD – granturi pentru capital de lucru

Rate this post

finantare

IMM-urile din sectorul agroalimentar își pot digitaliza afacerea prin programul IMM AGRI-FOOD cu finanțare din granturi de lucru între 5.000 € – 120.000 €. Vezi mai jos ce echipamente și soluții IT eligibile poți implementa pentru dezvoltarea și automatizarea activității.

 

INFORMAȚII IMPORTANTE:

Ajutor financiar nerambursabil
Granturi de capital de lucru între 5.000 € – 120.000 €

Acoperirea cheltuielilor eligible
Între 5.000 € și 15% din cifra de afaceri, fără a depăși 120.000 €

Aport propriu pentru cheltuieli
15% din valoarea grantului solicitat

Buget total alocat și plăți
Bugetul programului de 250.000.000 €; plățile vor fi efectuate până la 31 decembrie 2023

 

Dacă activezi în sectorul agroalimentar și ți s-a aprobat proiectul de obținere de granturi de capital de lucru de până la 120.000 de euro, ai oportunitatea de a-ți finanța dezvoltarea și îmbunătățirea activității cu ajutorul tehnologiei.

 

Pentru informații legate de Fondurile nerambursabile pentru DIGITALIZARE, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta:

work

Tehnologii pentru DIGITALIZARE pe care le poți implementa cu succes în afacerea ta

One-IT, în calitate de furnizor specializat de echipamente IT și soluții IT personalizate, îți pune la dispoziție soluții de digitalizare care se încadrează la următoarele categorii de cheltuieli eligibile menționate în OUG nr.61 din 6 mai 2022:

  •  cheltuieli privind achiziția de servicii necesare activității curente/operaționale, cu excepția serviciilor de consultanță;
  •  cheltuieli privind achiziția de echipamente, utilaje, instalații și tehnologii necesare reluării activității curente/operaționale.

✅ Echipamente IT:

➡️ laptopuri; PC-uri; monitoare; servere; dispozitive inteligente; imprimante și multifuncționale și rețelistică completă; stabilizatori tensiune (UPS-uri)

✅ Licențe software pentru business:

➡️ Pachet Office, Microsoft, Adobe, Autocad, JobRouter, DocuWare, Business Intelligence, B-ORG și Neomanager, Warehouse Manager WMS, Hermes etc.

✅ Soluții de stocare de date (cloud privat), backup și disaster recovery:

➡️ Veeam Availability: Veeam Backup & Replication, softul Acronis și infrastructură completă de Backup (NAS Synology, QNAP etc.), Disaster Recovery cu: Synology, Storage Craft

✅ Infrastructură IT:

➡️ echipamente Wi-Fi
➡️ rețea LAN (Local Area Network)
➡️ rețelistică completă pentru stabilitate, viteză,
➡️ administrare simplificată și protecția conexiunii
➡️ echipamente și soluții de videoconferință
➡️ migrarea și integrarea diverselor structuri de date existente, inclusiv soluțiile de automatizare software
➡️ configurarea și implementarea bazelor de date

✅ Securitate IT:

➡️ antivirus
➡️ VPN (rețea privată virtuală)
➡️ firewall eficient
➡️ infrastructură wireless cu puncte de acces securizate

✅ Servicii de mentenanță IT:

➡️ monitorizare și întreținere tehnică a sistemului IT (laptopuri/PC, imprimante, rețea, servere, administrare cloud etc.)
➡️ actualizări lunare și suport tehnic cu prioritate în rezolvarea problemelor IT apărute
➡️ audit și consultanță tehnică

✅ Automatizarea proceselor prin robotizare:

➡️ robot pentru realizarea de statistici inteligente din surse interne (ERP, CRM) şi surse externe (situaţii financiare)
➡️ robot pentru citirea şi introducerea automată a facturilor
➡️ robot pentru procesarea extraselor de cont
➡️ robot pentru monitorizarea preţurilor pe magazine online
➡️ robot pentru încărcarea automată a corespondenței email în CRM/ERP
➡️ robot pentru trimiterea de campanii personalizate clienţilor

 

CE URMEAZĂ PENTRU APLICANȚI

De curând, s-a afișat listă preliminară a firmelor eligibile și ne-eligibile pentru ajutoarele de stat de câte 5.000-120.000 euro, în urma pre-evaluării automate a aplicanților la Măsura 2 -granturi de capital de lucru pentru sectorul agroalimentar, în baza OUG 61/2022.

În total, au fost înregistrate 10.961 de înscrieri, dintre care 9.678 eligibile și 1.283 respinse automat de sistem.

Ulterior contestaților transmise către AIMMAIPE, vor fi transmise în contul solicitanților pe platforma electronică granturi.imm.gov.ro, notificări privind admiterea la contractarea ajutorului de stat.

Procedural, aplicanții vor intra în aplicație, vor introduce codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), vor încărca dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), vor descărca contractul de acordare a ajutorului de stat, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca semnat și îl vor transmite în aplicație în maxim 5 zile calendaristice de la primire, dar nu mai târziu de data limită prevăzută în schema de ajutor – OUG nr. 61/2022, respectiv 30 iunie 2022.

Vezi DATE OFICIALE despre statusul aplicanților pentru programul IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru).

* Granturile în domeniul agroalimentar din cadrul schemei de ajutor de stat sunt instituite prin OUG nr. 61/2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

 

One-IT a organizat în 31 mai 2022, seminarul gratuit „DIGITALIZARE cu finanțare nerambursabilă” împreună cu Goodwill Consulting – eveniment dedicat firmelor ce vor să își dezvolte afacerea prin intermediul tehnologiei cu fonduri nerambursabile. Află detalii despre eveniment AICI.

Vezi în videoul de mai jos un scurt rezumat cu informații din cadrul seminarului:

 

Digitalizarea cu fonduri nerambursabile îți duce afacerea la următorul nivel!

Completează formularul de mai jos pentru informații suplimentare și ofertă completă de digitalizare, iar noi te vom contacta pentru o analiză completă a soluțiilor potrivite afacerii tale!

work

 

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.