Despre Pachetul Digital obligatoriu în programul Start-Up Nation 2022 / Femeia Antreprenor

4/5 - (4 votes)

Pachetul digital

Update: avem oferte PACHET DIGITAL cu Ofertare instant direct pe e-mail, vezi aici: link

Lansarea Start-Up Nation 2022 și Femeia Antreprenor aduce noi oportunități de digitalizare. Pentru a-ți spori șansele de aprobare a proiectului, află mai jos noutățile despre pachetul digital obligatoriu și cum îți poți dezvolta start-up-ul cu finanțări nerambursabile.

CE DESCOPERI ÎN ACEST ARTICOL:
✅ Ce este pachetul digital și ce conține?
✅ Exemple de pachete digitale pentru firmele noi
✅ Sesiune dedicată noutăților Start-Up Nation 2022


Pentru detalii despre voucherul de digitalizare sau ofertă dedicată la pachetul digital, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta:

Pachetul digital

În contextul în care România se află pe ultimul loc la competitivitate digitală (conform ediției din 2021 a Indicelui economiei și societății digitale DESI), Start-Up Nation, lansat în 19 iulie 2022, dorește să stimuleze procesul de digitalizare în mediul de afaceri pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii.

Ce este pachetul digital?

Ediția din acest an a Start-Up Nation a introdus în premieră pachetul digital (voucher de digitalizare), ce reprezintă o cheltuială obligatorie în cadrul programului sub sancțiunea respingerii de la finanțare și este în valoare minimă de 25.000 de lei.

Important: Valoarea minimă pentru pachetul digital este de 25.000 de lei cu TVA inclus pentru firmele neplătitoare de TVA și 25.000 de lei + TVA pentru firmele plătitoare de TVA. 

În Procedura de implementare a Programului pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii ”Start-up Nation – ROMANIA” se menționează:
„În sensul prezentei măsuri se consideră că: valoarea decontată este alcătuită din valoarea totală fără TVA și TVA nedeductibil. În cazul în care TVA devine deductibil sau furnizorul este neplătitor de TVA, valoarea decontată este valoarea totală fără TVA”.

Ce conține pachetul digital?

Poate conține una sau mai multe dintre următoarele:
🔹 echipamente IT, tehnică de calcul tip PC, unitate centrală, server, monitor, imprimantă / copiator/ multifuncțională, inclusiv sisteme portabile, telefoane smart, tablete;
🔹 soft/softuri și licențe necesare desfășurării activității;
🔹 site de prezentare a activității, magazin on-line, cheltuieli de înregistrare domeniu fără hosting, cheltuieli de promovare a site-ului / magazinului on-line;
🔹 semnătură electronică.

* Cheltuiala cu semnătura electronică este eligibilă și înainte de semnarea acordului de finanțare.

One-IT are pregătite pachetele pentru voucherul digital.
Aici poți cere oferta cu cele mai bune șanse de departajare pentru echipamente IT:

Pachetul digital

Vezi noutățile ediției și clarificări importante legate de selecția și departajarea proiectelor de finanțare ➡️ AICI

ℹ️ La punctaje identice, departajarea se face în favoarea procentului mai mare investit în echipamente!
Recomandare: Pentru șanse mai mari de reușită la aprobarea proiectelor de finanțare, te sfătuim să mergi cu o pondere a investițiilor în echipamente tehnologice (inclusiv echipamente IT) de minimum 60%.

Urmărește sesiunea TECHtime, „Digitalizare prin Start-UP Nation 2022” din 19 iulie 2022, pentru informații concrete și clarificări ce te pot ajuta să obții finanțarea de până la 200.000 de lei prin Start-Up Nation.

📌 Pachetul de digitalizare obligatoriu Start-Up Nation;
📌 Recomandări de echipamente IT eligibile în cadrul programului;
📌 Pași pentru Digitalizarea unui Start-up.

Dacă dorești Soluții pentru DIGITALIZAREA AFACERII prin Start-Up Nation 2022, îți stăm la dispoziție.

Iar dacă nu te-ai înscris încă la newsletterele noastre și dorești să fii la curent cu noutățile despre tehnologia în business, digitalizare sau fonduri nerambursabile, te poți abona aici: >> https://www.one-it.ro/newsletter/

Pachetul digital

 

One-IT — Ajutăm organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei!
Etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.