Cum să înveţi mai bine, cu ajutorul tehnologiei

5/5 - (2 votes)

Asus -Cum să înveţi mai bine, cu ajutorul tehnologiei

Cum să înveţi mai bine, cu ajutorul tehnologiei

În timpul şcolii şi al facultăţii, tinerii îşi formează deprinderi sociale, de studiu şi de lucru pe care le vor folosi pe tot parcursul vieţii şi care le vor clădi performanţa. Tocmai de aceea, modul în care adolescentul de azi este ajutat să se maturizeze, are o importanţă colosală. „Cum să-mi ajut copilul să înveţe mai bine?”, „Cum să-l fac să se ţină de şcoală?”, „Cum să-l motivez să citească?” — sunt doar câteva dintre întrebările care-i frământă pe părinţii de azi. Puţini conştientizează însă că răspunsul la toate aceste întrebări este însăşi tehnologia!

Dar cum alegi laptopul sau tableta potrivite pentru adolescentul de azi? Un prim pas este să cauţi în oraşul tău un specialist cu vechime în IT, care are parteneriate cu cei mai apreciaţi producători din lume. Parteneriatul One-IT cu ASUS, de exemplu, este unul de mare succes. Asta pentru că îmbină devotamentul pentru clienţi şi suportul tehnic local cu performanţa desăvârşită. Vezi beneficiile produselor ASUS, plus o prezentare video, aici!

  • ADN-ul Generaţiei Z e scris în sistem binar

De la apariţia internetului, masa de informaţii care inundă tinerele creiere ale Generaţiei Z – tinerii născuţi în anii de după Revoluţie – este colosală! Cu siguranţă ai observat şi tu că adolescenţii de azi sunt mult mai activi, mai inteligenţi, mai pragmatici – şi asta datorită mijloacelor de comunicare şi de informare moderne (laptopuri, tablete şi telefoane inteligente), accesibile oricând şi oricui.

Pasiunea pentru tehnologie este caracteristică acestei generaţii, iar privarea lor de tehnologie ar însemna o amputare a propriului lor ego. Aşadar, tinerii trebuie înţeleşi şi ajutaţi să se formeze în armonie şi în competiţie cu cei cu care-şi vor împărţi viitorul. Iar viitorul lor este tehnologia!

  • Tehnologia face procesul educativ mai uşor!

Folosite corect şi în „cantităţile prescrise”, laptopurile şi tabletele devin nişte instrumente foarte utile pentru elevi şi studenţi! De exemplu, pentru aprofundarea cunoştinţelor de istorie. Sau pentru căutarea unor informaţii sau fotografii relevante pentru următorul eseu pe care-l au de predat la Română. Pentru asimilarea rapidă a unor termeni necunoscuţi din lectura obligatorie pentru şcoală sau pentru repetarea unei teoreme. O recunosc clienţii noştri fideli:

Eu una nu mă despart niciodată de laptopul meu ASUS! Pot lucra pe el din camera de cămin, dar îl iau şi la cursuri. Conspectele mi le scriu direct în Word şi ştiu că niciodată nu-mi pierd informaţiile. Apoi, nu trebuie niciodată să cerşesc un calculator de la colegii de cameră. Şi nici să vânez un loc liber la bibliotecă, aşa cum am văzut că păţesc alţii. Am toate informaţiile la un click distanţă! Iar în timpul liber, pot vorbi cu cei de acasă prin internet sau pot urmări un film.
Ca student, să ai laptop nu este un moft, este o necesitate!” – spune Andrada (20 de ani), din Baia Mare, studentă la Managementul afacerilor în Cluj-Napoca.

*Vezi oferta noastră de laptopuri şi tablete

Pe de altă parte, un studiu australian realizat pe 12.000 de elevi a demonstrat chiar că elevii care folosesc mai des tehnologiile moderne, chiar şi pentru jocuri, au scoruri mai bune la testele PISA recunoscute la nivel internaţional! Explicaţia stă în faptul că aceştia au nişte abilităţi mult mai bune de procesare a cunoştinţelor acumulate! „Atunci când joci jocuri online rezolvi puzzle-uri ca să accezi la nivelul următor, iar acest lucru implică folosirea cunoştinţelor generale şi a noţiunilor de matematică, citire şi ştiinţe, care-ţi sunt predate la şcoală”, explică unul dintre autorii studiului.

  • Sfaturi pentru o achiziţie pe termen lung

Suntem în plină perioadă de pregătire pentru şcoală şi universitate, iar ofertele la instrumentele şi rechizitele necesare acestei importante părţi a vieţii curg cu nemiluita. Pe care le aleg? Care e mai bun? Cum pot să am încredere în vânzătorul X sau Y? Sfatul nostru este să te inspiri din pragmatismul Generaţiei Z de care am vorbit mai sus.

La alegerea unui laptop sau a unei tablete este foarte important să pui în balanţă beneficiile pe termen lung – prestigiul producătorului, preţul şi serviciile suplimentare pe care le primeşti atunci când faci această investiţie. Pentru că în cei peste 13 ani de excelenţă pe piaţa IT am învăţat să punem clienţii pe primul loc, ne-am extins paleta de servicii şi produse, iar în paralel am creat parteneriate cu cele mai performante companii producătoare – Asus, Dell, Lenovo, HP, Acer etc. Acest lucru ne permite oferirea de garanţii palpabile la achiziţionarea oricărui produs pe care-l promovăm.

În plus, am pus accent pe instruirea continuă a angajaţilor noştri, astfel încât să poată răspundă în cunoştinţă de cauză la întrebările celor care ne trec pragul şi să poată oferi consultanţă şi service IT de maximă calitate şi promptitudine. Pe de altă parte, am pus la punct un sistem de livrare foarte rapid. Toate acestea sunt importante pentru câştigarea încrederii clienţilor noştri şi ne bucurăm mereu de aprecieri pozitive”, explică Nicolae Onţiu, manager One IT.

Ce recomandă experţii IT pentru elevii şi studenţii care în curând se vor întoarce la şcoală?

ASUS este o marcă pe care noi o apreciem pentru gama diversificată de produse puse pe piaţă, pentru calitatea recunoscută pe plan mondial, pentru designul ergonomic al laptopurilor lor, dar şi pentru garanţia de până la 3 ani pe care o oferă.

Avem chiar o promoţie Back to School, la laptopurile şi tabletele Asus. Aşa că, în această perioadă, calitatea Asus are şi preţuri accesibile! Iar livrarea în Baia Mare o facem în 4 ore!” – mai spune Nicolae Onţiu.

***

Prinde şi tu reducerile noastre de preţ la cele mai performante laptopuri şi tablete şi fii mai bun la şcoală şi la facultate, cu ajutorul tehnologiei de la One-IT!

Etichete: ,

Leave a Reply