Asus si One-IT – parteneriat de business

5/5 - (2 votes)

Logo Asus Business PartnerLa inceputul anului 2016, One-IT anunta parteneriatul cu ASUS pentru gamele de produse: Laptop-uri, desktop PC, statii grafice, componente, retelistica si in special cu focus catre produsele premium din gama ASUS PRO.

Venind in intampinarea cerintei pietei IT cu privire la produse de calitate in gama business, One-IT a gasit in ASUS un furnizor si un partener de incredere. Produsele si solutiile Asus ofera o inalta calitate si fiabilitate in special in mediul business.

“Am inceput in urma cu cativa ani sa colaboram cu One-IT pentru promovarea produselor consumer ASUS. Acum, la inceputul anului 2016, luand in calcul rezultatele ultimilor ani, am decis ca ne putem baza pe One-IT si pentru promovarea solutiilor de business ASUSPRO.
Una din cele mai importante solutii hardware de business ASUSPRO o reprezinta notebook-urile. Notebook-urile ASUSPRO se diferentiaza de cele consumer printr-o garantie extinsa la 3 ani, hard-disk-uri cu 7200 RPM, citititor de amprente, modul TPM, 4 porturi usb, baterie detasabila si ecran anti-reflexie.
Aceasta categorie de notebook-uri se potriveste bine companiilor mici si mijlocii, iar One-IT poate ajuta cu succes la livrarea, instalarea si mentenanta echipamentelor ASUSPRO.” – declara Catalin Anghel, ASUS GLOBAL PTE. LTD Representative Office

ASUS oferă soluții inteligente dedicate companiilor mici, medii și mari. Soluțiile ASUSPRO Business reprezintă un mod eficient pentru protecția și întreținerea echipamentelor IT dintr-o firmă. Administratorul poate bloca utilizarea memoriilor flash de către angajați direct din biroul său fără a se deplasa la fiecare calculator.

In infrastructura IT clientului datele utilizatorilor pot sa fie salvate pe servere și sunt ușor de replicat în cazul unui eveniment neplăcut. Cu ajutorul soluțiilor ASUSPRO Business, administratorul poate verifica fiecare calculator în parte și poate întocmi un raport despre configurația fiecărei unități. Inventarierea componentelor este utilă atunci când se dorește upgrade-ul sistemelor sau identificarea anumitor module hardware.

 

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptop-uri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse care satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptop-uri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Prin inovaţie şi promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4.326 de distincţii în anul 2014 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™.

Cu peste 16.000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 5.200 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14,5 miliarde USD în 2014.

Vezi promotii Asus

 

O prezentare a soluțiilor ASUSPRO Business puteți vedea în clipul de mai jos:

Etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply