Competitia iTEC 2013 lansează noi provocări

Competitia iTEC 2013 lansează noi provocări 5.00/5 (100%) 1 vote

Competiția IT iTEC 2013 - concurs: Development Embedded, Mobile, Application și RoboTEC    One-IT sprijină inovația în domeniul IT. Aflat la cea de-a 6-a ediție, proiectul iTEC 2013 reușește să ofere un cadru oficial de comunicare centrat pe tematica Tehnologiei Informațiilor (IT) între mediul academic, mediul liceal de specialitate și sectorul privat, ca factori decisivi în formarea viitorilor specialiști în domeniul IT&C.  În data de 11 Aprilie 2013, începând cu ora 14:00, în sala A101 din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității „Politehnica” Timișoara (Bld. Vasile Pârvan, nr. 2) va avea loc deschiderea concursului iTEC (IT Engineering Contest).

One-IT  este partener media al acestui eveniment și se implică activ în susținerea elevilor și a studenților, în consolidarea cunoștințelor tehnice și dezvoltarea profesională a lor.

De asemenea în data de 15 Aprilie 2013, în Sala Mică a Senatului din cadrul Rectoratului Universității „Politehnica” din Timișoara (Piața Victoriei Numărul 2), începând cu ora 11:00 va avea loc conferința de presă dedicată concursului iTEC în cadrul căreia se vor atinge subiecte despre desfășurarea proiectului, finalitatea acestuia și beneficiile reale asupra mediului academic.

iTEC presupune îmbinarea perfectă dintre util și plăcut în Politehnică deoarece este un concurs dedicat studenților pasionați și motivați care vor să-și măsoare abilitățile în competiție cu colegii din celelalte centre universitare din România, învățând multe lucruri noi în domeniu, prin intermediul probelor de Algoritmică, Application Development, Embedded Development, Mobile Development, Web, și RoboTEC. Ultima probă enumerată este noutatea adusă celei de-a 6-a ediții datorită căreia iTEC va deveni unul din concursurile de amploare între roboți și, ca urmare, va plasa Timișoara în rândul marilor organizatori de astfel de competiții.

Aceste probe sunt organizate cu sprijinul cadrelor didactice și a companiilor de specialitate precum: Bitdefender, Hella, Interact, Morgan Stanley, Movidius, My PC, Unified Post SRL, Red Earth Software, Robofun, Stas Computer, și Softvision.

 

Pentru alte detalii vă rugăm să accesați http://itec.ligaac.ro sau să luați legătura cu:

Corin MIHUȚ  –  coordonator departament Relații Externe Liga AC
Tel: 0737 027 308
Email: corin.mihut@ligaac.ro

 

Alexandru LAZARCIUC  –  coordonator iTEC ediția 2013
Tel: 0755 819 801
Email: alexandru.lazarciuc@gmail.com

Share this article:

Leave a Reply