Avantajele noilor Smart TV de la Toshiba – seria TL

Rate this post
Smart TV Toshiba TL

Smart TV Toshiba TL

Multi dintre noi ne amintim trecerea de la televizoarele clasice, la cele cu ecran plat – ceea  ce am considerat atunci ca fiind un mare progres, a fost dat uitarii, cand, mai tarziu, a fost implementata tehnologia LED  si LCD.  Aceste televizoare, inca populare si extrem de raspandite, incep sa fie detronate de noile Smart TV. Aceste dispozitive inteligente reusesc sa faca vizionarea 3D parte obisnuita a vietii noastre, scotand-o din contextul cinematografelor.  Calitatea de redare (chiar in format 2D) este incredibila, gratie tehnologiei HD, iar datorita gamei de tehnologii Smart TV, conectarea la internet si accesarea a numeroase canale de divertisment e la indemana oricui. Descopera aici gama de Smart TV Toshiba si compara produsele care ti se potrivesc !

 

Incercand insa sa intelegem care sunt exact modurile in care un astfel de smart tv ne poate usura viata si imbunatati modul in care ne petrecem timpul liber, ne putem lovi de o serie de descrieri si specificatii tehnice pe care sa nu le intelegem. In acest articol vom incerca sa abordam si sa explicam cateva dintre cele mai importante astfel de  elemente definitorii (dotari).
Vom lua in continuare cateva dotari specifice seriei TL de la Toshiba (este posibil ca unele functii sa lipseasca modelelor anterioare).

 

Redarea 3D este cu siguranta un mare pas in fata – cu ajutorul unor ochelari 3D, veti savura intr-un alt mod filmele, jocurile sau evenimentele sportive preferate. Tehnologia  3D Full HD   asigura o rezolutie de 1080p, in timp ce solutia 200 AMR (active motion & resolution) oferita de Toshiba  asigura o rata de refresh (reimprospatare a imaginii) extrem de ridicata – astfel, chiar si cele mai rapide secvente din filmele vizionate vor arata uimitor!

Setul de dotari SMART TV de la Toshiba ofera un browser pentru navigare pe internet usor de folosit – cu acces rapid la videoclipuri de pe YouTube, programele BBC, comunitatea de fotografii de pe Flickr sau chiar Skype! Bineinteles, tot ce va trebui sa faceti e sa va conectati la reteaua wireless personala.

Porturile USB si HDMI (in numar mare) va vor permite sa va conectati fara dificultati toate celelalte produse electronice si sa redati continutul multimedia creat – fie ca e vorba de aparate foto, camere video, telefoane mobile s.a.m.d.

Control prin smartphone sau tableta (cu sistem de operare iOS sau Android) – mai precis, veti putea utiliza respectivul device ca si tastatura pentru cautari, in site-uri de tipul YouTube

toshiba logo

One IT -Partener Gold TOSHIBA

Nu in ultimul rand, un astfel de smart TV de la Toshiba asigura o calibrare precisa, pentru culori si luminozitate cat mai potrivite; aplicatii preinstalate pentru accesul la o baza de date enorma in ceea ce priveste continutul multimedia (prin Rovi – Media Guide); iesire audio; posibilitatea de inregistrare video; constrast dinamic extrem de ridicat si unghi de vizibilitate extins, la 178 de grade.

 

Pentru mai multe detalii, imagini concludente si pentru a verifica disponibilitatea produselor, accesati ramura Monitoare/TV. Noile Smart TV Toshiba prin One-IT iti vor captiva cu adevarat  atentia, ducand conceptul de divertisment la un alt nivel !

Share this article:

Etichete: , , , ,

Leave a Reply