Peste 100 de copii au beneficiat de ajutor de la participanţii la seminarul despre tehnologie

5/5 - (1 vote)

Seminarul „Cum să fii mai eficient cu ajutorul tehnologiei și-a atins scopul: Informaţii preţioase pentru oamenii de afaceri, daruri pentru copiii de la Esperando.

Seminar One-IT & Silkweb

În după-amiaza zilei de 18 decembrie, mai mulţi oameni de afaceri din Maramureş au răspuns pozitiv invitaţiei One-IT şi SilkWeb de a participa la seminarul intitulat „Cum să fii mai eficient cu ajutorul tehnologiei”, organizat la Best Western Eurohotel. Cei prezenţi au donat, în schimb, diverse pachete și lucruri utile pentru activităţile copiilor cu nevoi speciale îngrijiţi de Asociaţia Esperando din Baia Mare. Iniţiativa One-IT şi SilkWeb a avut o adresabilitate sporită în rândul întreprinzătorilor locali. În consecinţă, oamenii de afaceri prezenţi s-au putut îmbogăţi cu ample cunoştinţe legate de promovarea eficientă a serviciilor şi produselor lor pe internet, de creşterea vizibilităţii pe Google şi Facebook, de ameninţările asupra securităţii IT, dar şi legate de avantajele cloud computingului în mediul de afaceri şi protejarea informaţiilor confidenţiale din companie. De cealaltă parte, beneficiarii Asociaţiei Esperando au primit zeci de daruri.

În total, de la participanţii la seminar, s-au adunat 103 pachete, din care 40 prin campania Shoebox 2014, iar donaţiile au cuprins: alimente (zahăr, făină, ulei, paste făinoase, conserve de legume, conserve de pateu şi carne, biscuiţi, ciocolată, dulciuri, napolitane, cereale, etc.); fructe; produse de igienă personală şi curăţenie; îmbrăcăminte; rechizite; rucsaci; jucării; materiale educative şi CD-uri cu poveşti.

Le multumim tuturor pentru generozitate!

 

Nicolae Onţiu, general manager al One-IT: „Decembrie este, prin excelenţă, luna generozităţii, a apropierii de cei dragi nouă şi de oamenii din jurul nostru. Acest seminar de business l-am organizat ca să aducem bucurie și speranţă copiilor şi tinerilor aflaţi în grija Asociaţiei Esperando.
Pe de altă parte, în perioada sărbătorilor de iarnă, se înregistreză mai multe atacuri la adresa securităţii informatice și a site-urilor, astfel că am considerat că este momentul oportun pentru a readuce în prim-plan tehnologii prin care oamenii de afaceri îşi pot securiza datele confidenţiale.
Totodată am prezentat modalități de eficientizare cu ajutorul IT-ului pentru creșterea productivității în firmă.”

 

Cosmin Darăban, CEO Silkweb:  „Oamenii de afaceri locali au nevoie, în aceste zile, de mai multă publicitate, pentru a satisface solicitările venite din partea clienţilor; în consecinţă, am prezentat întreprinzătorilor prezenţi la seminar câteva metode prin care clienții pot ajunge mai rapid la produsele/serviciile oferite de companiile locale, prin intermediul Google și reţelele de socializare”.

 

Daniel Filipaş, directorul Asociaţiei Esperando: „Oamenii sunt fantastici! Este incredibil ce răspuns a putut să aibă o iniţiativă simplă, de suflet! Nu cred că cineva de la Esperando sau de la One-IT s-a aşteptat la atâta iubire! Toţi cei ce au avut, din nou, gândul bun şi sufletul deschis pentru copiii cu dizabilităţi/nevoi speciale, s-au dovedit OAMENI SUPERBI, mai presus de orice! Sunteţi eroii noştri! Vă mulţumim! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Sărbători fericite!

 

Etichete: , , , , , ,

One thought on “Peste 100 de copii au beneficiat de ajutor de la participanţii la seminarul despre tehnologie

  1. Bistriteanu Marius - 28 ianuarie 2015 at 10:22

    Da, foarte bun seminarul, chiar daca nu am putut sa fiu prezent, am incercat prin orice mijloace sa aflu tot ce s-a intamplat si care a fost scopul seminarului. Si, da, din articolele pe care le-am citit desppre acesta conferinta am invatat cum sa mai eficiet cu ajutorul tehnologiei.

Leave a Reply