Eveniment aniversare One-IT: “De 10 ani alături de tine!”

5/5 - (38 votes)

One IT aniversează 10 ani!

One-IT Eveniment Aniversare 10 Ani

One-IT Eveniment Aniversare 10 Ani

[wpsr_facebook]

   Evenimentul de aniversare One IT a avut loc săptămâna trecuta, la Best Western Eurohotel şi a reunit colaboratori, parteneri, precum şi clienţi de top One-IT.

Evenimentul, desfăşurat sub sloganul “De 10 ani alături de tine!”, s-a prezentat sub forma unei evoluţii în timp pentru One IT, care s-a datorat în mare parte clienţilor şi partenerilor săi. În acest sens, a avut loc o scurtă prezentare a companiei, a partenerilor, a soluţiilor IT, DEMO-uri de produse şi echipamente IT de ultima tehnologie. Toate acestea s-au încheiat cu momentul special: cina festivă şi degustare de vinuri alese, unde ambianţa şi muzica life au creat o atmosferă prietenoasă, de susţinere şi prielnică socializării între invitaţi, care mai târziu s-a încheiat cu o petrecere frumoasă. 

> “Am împlinit 10 ani! 10 ani alături de clienţii şi partenerii noştri, 10 ani în care am evoluat odată cu tehnologia şi am oferit calitatea, profesionalismul şi prietenia noastră! Este o onoare să sărbătorim alături de cei care ne-au sprijinit în toată evoluţia noastră şi să dăm înapoi, cel puţin sufleteşte, recunoştinţa pe care le-o purtăm. Dorim să fim în continuare atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru viitorii noştri clienţi soluţia optimă de IT”  spune Nicu Onţiu, Business Managerul One IT.

Eveniment aniversare One-IT: “De 10 ani alături de tine!”>   Partenerii: FujitsuMicrosoftXerox, Intel, Polycom, Toshiba, NetApp și Eaton au fost alături de noi la evenimentul de aniversare a celor 10 ani de evoluţie continuă. „Suntem recunoscători şi le mulţumim partenerilor care au fost alături de noi la acest eveniment şi ne-au sprijinit. Este minunat să știi că ai alături parteneri pe care te poţi baza oricând.”, continuă Nicu Onţiu.
>   Ceea ce întăreşte ideea de evoluţie în cei 10 ani este titlul primit pe data de 08.11.2013: Locul 1 în Topul Firmelor din Maramureş la categoria: Comerţ cu calculatoare şi echipamente IT, în cadrul evenimentului “ Zilele Firmelor  Maramureşene”, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş cu sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş şi al Primăriei Baia Mare.

>  Alături de acest titlu, care relevă performanţa şi profesionalismul întregii echipe One-IT, evenimentul  aniversar  “De 10 ani alături de tine!”, face ca să promitem o evoluţie continuă în domeniul  IT pentru piaţa locală şi nu numai.

 

>   Dorim să marcăm câteva etape în evoluția One-IT în acești 10 ani, care nu au fost ușori, dar care ne dau o satisfacție uriașă privind în urmă la acestea:

        • Înființare firmei în anul 2003
        • Dezvoltarea afacerii pe plan local – magazin Electronic Shop

Vezi articolul Gazeta de Maramures din 2005

        • 2006 – Rebrandigul One-IT

Vezi detalii si Lansare brand One-IT la expozitia IT&C organizata de CCIMM

        • 2006 – Primele parteneriate importante One-IT:  Microsoft, Intel

Vezi lansarea Student Expres la Baia Mare impreuna cu INTEL

        • 2007 – Extindere regională cu magazinul situat în Cluj Napoca
        • 2007 – Lansare program EuroPC in Maramures impreuna cu Ministerul Comunicatiilor si Intel

Vezi video - Lansare program Euro-PC

        • 2009, 2010 – Parteriate: Gold Partner Toshiba, Fujitsu (servere și storage)
        • 2012 – sediu nou în Cluj-Napoca

Vezi articol: „One-IT a deschis un nou sediu in Cluj-Napoca”

        • 2012 – One-IT devine Service autorizat HP, Acer
        • 2013 – One-IT devine Service autorizat DELL, Fujitsu, Toshiba
        • 2013 – Parteneriat nou: Eaton Power Advantage
        • 2013 – One-IT a primit LOCUL 1 in Topul Firmelor din Maramures

Vezi articol: „One-IT a primit LOCUL 1 in Topul Firmelor din Maramures”

>     Mulțumim tuturor clienților care ne-au fost alături în acești 10 ani de colaborare, iar noi, echipa One-IT suntem aprope de dumneavoastra oricând prin cele 2 sedii din Baia Mare și Cluj-Napoca.
>     În continuare o să punem accent pe serviciile oferite și pe dezvoltarea unei relații de lungă durată cu clienții, întărind IDEEA de a fi MAI APROAPE de client, de a oferi tot ceea ce are nevoie, înțelegând nevoile și posibilitățile sale, ceea ce reflectă și sloganul nostru:
« One-IT. Mai mult decât un expert, un prieten! »
[wpsr_facebook]

Poze de la eveniment:

Etichete: , , ,

One thought on “Eveniment aniversare One-IT: “De 10 ani alături de tine!”

  1. Pop Florin - 16 ianuarie 2014 at 22:06

    LA MULTI ANI ONE IT!

    Felicitari echipei! sunteti cei mai buni!

Leave a Reply