Trustul GAZETA
Prima pagina
Editorial
Investigații
Politic
Externe
Dosar
Atitudine
Reportaj
Cultura
Economic
Sport
Bârfe
Auto
Redactia
Administratia
Publicitate
Sumar
  Editia tiparita
  Curs valutar
24 feb.2006
Dolar Canada 2,5539
100 Forinți 1,3860
Lira sterlină 5,1509
Euro 3,5049
Dolar SUA 2,9454
  Numar vizitatori
234822
Ce parere aveti de activitatea prefectului Bondi Gyongyike?
Foarte buna
Buna
Proasta
Foarte proasta


rezultate

Meriti un calculator bun!
Nicolae ONTIU
Ca sa te impui pe o piata supraaglomerata, cum e cea a calculatoarelor, trebuie sa ai atu-uri serioase. Aceasta fost ideea cu care Nicolae Ontiu si-a inceput afacerea. Era anul 2003 si dupa doar doi ani, magazinele Electronic Shop au convins clientii ca “merita un calculator bun”, la un raport pret-calitate irezistibil.

Primul magazin Electronic Shop a “iesit din fasa” in iarna anului 2003. Nicolae Ontiu era hotarat sa abordeze un domeniu nou si sa se impuna pe piata concurentiala prin produse si servicii de calitate. Afacerea a fost pornita fara capital, doar cu o suma mica luata imprumut si intr-un spatiu destul de restrans, de aceea Ontiu Nicolae sustine ca a invatat prin intermediul clientilor cum trebuie cladita imaginea firmei si a inteles ca publicitatea facuta de cei care trec pragul magazinului are un impact major asupra unei afaceri. Folosind acest crez, Electronic Shop a reusit sa-si castige in scurt timp un loc printre liderii in domeniu si un numar respectabil de clienti. Apoi, a urmat o extindere, un alt magazin Electronic Shop, iar planul de investitii nu se opreste aici.

Reporter: De ce un domeniu “suprasolicitat”?
Nicolae Ontiu: Desi e o piata aglomerata si concurentiala, acest domeniu este inca unul nou. Si cred ca va fi inca multa vreme printre domeniile de activitate in care se poate initia o afacere profitabila. Noi am pornit de la ideea ca prin produse si servicii de calitate e imposibil sa nu atragi clientii. Si pe asta am incercat sa punem accent.
Rep.: V-a influentat “moda ratelor”?
N.O.: Si magazinele Electronic Shop ofera posibilitatea de a cumpara in rate. Incercam sa ne adresam unei palete cat mai mari de clienti, de aceea nu am vrut sa omitem nici clientii cu venituri mai mici, care prefera aceasta modalitate de cumparare.
Rep.: De ce ar trebui sa aleaga maramuresenii magazinele Electronic Shop?
N.O.: Pentru ca la noi raportul pret-calitate este irezistibil, oferim consultanta, garantie, service, transport, avem o gama diversificata de produse in stoc, asa ca servim cu promptitudine produse competitive. Iar in aceasta perioada avem si o promotie, adica oferim gratuit o imprimanta la cumpararea fiecarui sistem complet.
Rep.: Cum vedeti aceasta piata in urmatorii 5-10 ani?
N.O.: Mult mai “rarefiata”. Cred ca o data cu integrarea in UE, si agentii economici din acest domeniu se vor tria. Vor ramane cei mai buni. In plus, calculatoarele castiga tot mai mult teren, si cred ca in urmatorii ani fiecare familie va avea un calculator, care, treptat, va inlocui probabil si alte aparate, ca televizorul, DVD-ul, CD player-ul etc. Iar noi trebuie sa ne perfectionam continuu pentru a face fata acestei tendinte inovatoare, de aceea participam la targuri IT si vrem ca pe viitor sa ne extindem si pe partea de software si sa oferim posibilitatea de a cumpara si prin Internet.

Detalii despre: Electronic Shop

Redactor: Ioana LUCACEL
Data aparitiei: 2005-04-18


Numar voturi: 345
Numar vizite: 927 Media voturilor: 10.00


  Cum comentezi?      Aici iti poti exprima opinia.

Cautare
Cauta in titlu
Cauta in articol
Arhiva
<< Feb 2006 >>
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Trustul GAZETA
Cei mai buni în presă locală
Meteo - BAIA MARE
12am
-9° C
Clear
1am
-9° C
Cer mai mult senin
2am
-9° C
Partial noros
3am
-9° C
Partial noros
4am
-9° C
Partial noros
Mailing List
Aboneaza-te pentru a primi în mail ultimele stiri
Linkuri
http://www.e-ziare.ro/


Copyright © 2005 SC CARP MEDIA SRL.
Continutul acestui site este proprietatea CARP MEDIA. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa
numai cu acordul scris al CARP MEDIA.
Site construit de