YEALINK MEETINGEYE 400: sistem complet de videoconferință 4K cu AI

5/5 - (1 vote)

Yealink MeetingEye 400

Yealink MeetingEye 400 este un endpoint inteligent pentru videoconferințe, conceput pentru săli de întâlnire de dimensiuni mici. Este o soluție ideală pentru companiile care îmbină munca la birou cu munca la distanță (remote work) și care doresc să mențină un nivel de comunicare unificată și performantă, indiferent de loc.

Cu un design integrat și o implementare ușoară, noul Meeting Eye 400, redă în mod eficient și cât mai plăcut fiecare conferință.

Yealink MeetingEye 400 – Funcții cheie și beneficii  

1. Cameră 4K de 20MP și configurare simplificată

Camera profesională de 20MP cu un câmp vizual larg de 133° și senzor supradimensionat Sony de 1 inch, suportă apeluri video 4K și partajare de conținut, oferind o experiență de întâlnire online de cea mai bună calitate.

Yealink MeetingEye 400

2. Sistem de conferință video cu tehnologie AI încorporată

Concepută cu tehnologii avansate de AI, care includ detectarea facială, locația sursei de sunet, monitorizare vocală etc., camera încorporată ajustează în mod automat cele mai bune opțiuni de încadrare, în funcție de numărul de participanți și de locație. Cadrele apropiate în timp real și funcțiile automate, permit participanților să se concentreze cu adevărat la întâlnirea la care participă.

Yealink MeetingEye 400

3. Sunet de înaltă calitate

Pentru îmbunătățirea capacității de eliminare a zgomotului și reverberației, Yealink MeetingEye 400 dispune de 8 microfoane unidirecționale MEMS încorporate într-un sistem de microfoane liniar.

Cel mai actualizat algoritm Beamforming aduce urmărire vocală direcțională precisă și menținere a calității cu ajutorul tehnologiei full-duplex.

4. Partajare ușoară de conținut

Yealink MeetingEye 400 suportă diverse metode wireless de proiecție a ecranului (WPP20, Apple AirPlay, Miracast, Virtual Whiteboard etc.) pentru transmiterea rapidă și convenabilă a conținutului și transmisiei video live.

5. Design complet și instalare ușoară

Meeting Eye 400 oferă un sistem complet (cameră, microfoane, speakere, codec video și audio, Wi-fi, bluetooth) care integrează eficient toate funcțiile necesare pentru o videoconferință de calitate. Instalarea ușoară este redată de configurarea simplificată cu minimum 3 cabluri. Iar funcțiile wireless realizează obiectivul final al unui endpoint pentru videoconferință veritabil, care răspunde tuturor cerințelor și provocărilor venite odată cu o comunicare la distanță.

6. Securitate sporită prin capac automat integrat al lentilelor

Camera încorporată dispune de un capac de protecție integrat al lentilelor cu funcție vizibilă, care este activat automat în timpul videoconferinței și oprit atunci când se termină conferința. Astfel, sporește securitatea întâlnirii online și elimină „anxietatea față de cameră” a utilizatorului.

Cu un design integrat, funcții inteligente multiple și o implementare ușoară, noul Yealink Meeting Eye 400, face ca fiecare videoconferință să fie eficientă și cât mai plăcută, asigurând o comunicare și o colaborare unificată performantă.

Yealink MeetingEye 400

Alege Yealink Meeting Eye 400, o soluție de videoconferință fiabilă, care dispune de toate funcțiile de care ai nevoie pentru comunicarea eficientă, inteligentă și unificată în cadrul afacerii tale!

Pret Special

Pagina producătorului: yealink.com

Leave a Reply