Seminarul „Oportunități de digitalizare” – demersul One-IT de transformare digitală în business

5/5 - (2 votes)

Digitalizare Eveniment

One-IT a organizat seminarul „Oportunități de digitalizare” – eveniment dedicat companiilor care vor să își eficientizeze activitatea cu ajutorul tehnologiilor IT.

Ne aflăm într-o perioadă cu multe schimbări în modul de organizare și optimizare a activității firmelor românești. În acest context, acest eveniment organizat miercuri, 29 martie 2023, la care au fost prezente 70 de companii, a reprezentat o oportunitate excelentă pentru firmele locale de a obține informații valoroase legate de implementarea noilor tehnologii în fluxul lor de activitate și de a obține răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de digitalizare.

În cadrul seminarului, antreprenorii prezenți au avut ocazia să afle detalii esențiale pentru accelerarea procesului de transformare digitală legate de:

🔹 beneficiile implementării de echipamente și soluții IT performante ce aduc un plus de eficiență și productivitate în business;
🔹 informații utile și în premieră legate de liniile de finanțare care se desfășoară la momentul actual pentru finanțarea digitalizării firmelor;
🔹 alternative de finanțare care prind tot mai mult contur în rândul firmelor românești – închirierea de echipamente și soluții IT.

Toate aceste subiecte relevante și de interes pentru publicul prezent au fost abordate în detaliu de experții care au împărtășit din experiența lor dobândită în procesul de digitalizare a companiilor din diverse domenii.

Pentru informații legate de Fondurile nerambursabile pentru DIGITALIZARE, completați formularul de solicitare, iar echipa noastră vă va contacta:

work

Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, a deschis seminarul cu prezentarea unor informații valoroase pentru firmele care doresc să își dezvolte și să își optimizeze întreaga activitate, punând accentul pe beneficiile implementării corecte a tehnologiei în business. Mai mult, a subliniat faptul că digitalizarea poate aduce eficiență, productivitate și, implicit, profitabilitate în orice domeniu de activitate, cu condiția ca tehnologia IT să fie integrată în mod corect în fluxul de lucru al firmei.

digitalizare digitalizare

Digitalizarea poate aduce o creștere de 30% în cifra de afaceri pentru IMM-urile din România, conform studiului MKOR Business Sentiment – Digitalizarea IMM-urilor din România. De aceea, Nicolae Onțiu a subliniat în cadrul prezentării importanța parcurgerii celor 3 pași de digitalizare în business:

1️⃣ Înțelegerea experienței clientului, ținând cont de traseul complet de la clientul prospect la clientul recurent.

2️⃣ Identificarea proceselor din firmă și a celor care pot fi eficientizate și automatizate prin tehnologii.

3️⃣ Crearea și respectarea planului de IT conform fluxului de lucru și previzionării dezvoltării companiei, ținând cont de scalarea tehnologiilor de eficientizare a activității.

Deoarece procesul de digitalizare este mai bine înțeles atunci când este susținut de exemple concrete din mediul de afaceri, antreprenorii prezenți au avut parte de două studii de caz extrem de interesante, care au evidențiat beneficiile digitalizării în diverse domenii de activitate. Acestea au fost oferite chiar de doi dintre clienții parteneri ai One-IT, care au obținut rezultate remarcabile în business datorită soluțiilor de digitalizare pe care le-au implementat de-a lungul timpului alături de echipa One-IT.

studiu de caz studiu de caz

În ultima perioadă, tot mai multe afaceri tind să își îmbunătățească infrastructura IT, având în vedere modalități de achiziție care au un impact financiar mai redus. În acest context, participanții au avut oportunitatea de a afla detalii importante din prezentarea lui Ionuț Pop, Expert și Area Sales Manager Grenke Renting. Expertul a vorbit despre închirierea de echipamente și soluții IT și a explicat avantajele acestei opțiuni pentru companii, evidențiind beneficiile financiare și de flexibilitate pe care le pot obține firmele prin închirierea IT cu eforturi financiare minime.

inchiriere IT inchiriere IT

Datorită lansării a numeroase programe de finanțare ce pot fi accesate de firme în scopul digitalizării, participanții au primit detalii suplimentare chiar de la Răzvan Gălățan, Expert și Director Operațional Goodwill Consulting, care a prezentat noutăți despre programele guvernamentale deschise solicitanților sau care urmează a fi lansate în următoarea perioadă, venind cu lămuriri foarte importante legate de digitalizarea din fonduri nerambursabile.

Iată care sunt principalele linii de finanțare nerambursabilă dedicate întreprinderilor:

➡️ Programul PNRR pentru Digitalizarea IMM-urilor – cu finanțări între 20.000 – 100.000 de euro.

➡️ Programele Operaționale Nord-Vest 2023 PR – 1.3.1A – Investiții productive inovatoare pentru microîntreprinderile din regiunea Nord-Vest – cu finanțări de până la 200.000 de euro și 1.3.1B – Investiții productive inovative pentru IMM-urile din regiunea de dezvoltare Nord-Vest – cu finanțări de până la 1.000.000 de euro.

➡️ Fondul de modernizare – Surse regenerabile de energie și stocarea energiei – are o valoare maximă solicitată/ proiect unic de 20.000.000 de euro.

➡️ PNRR C3 I1.D – Fabrici de reciclare – cu o valoare maximă solicitată/ proiect unic de 8.400.000 de euro.

finantari nerambursabile digitalizare IMM

Prezentările susținute de partenerii noștri au fost relevante și utile pentru implementarea tehnologiilor în business, iar participanții au avut oportunitatea să interacționeze și să adreseze întrebări experților prezenți la eveniment în cadrul unei sesiuni Q&A, pentru a înțelege mai bine beneficiile digitalizării și a lămuri anumite aspecte importante în implementarea soluțiilor de digitalizare necesare pentru îmbunătățirea activității cu ajutorul tehnologiei.

seminar digitalizare seminar digitalizare

 

În urma evenimentului, Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, a declarat: „Mă bucur că mediul de business a început să conștientizeze importanța implementării tehnologiilor digitale. One-IT susține în mod activ dezvoltarea și concentrarea resurselor către ceea ce contează: o afacere competitivă care funcționează eficient, cu procese optimizate și cu o viziune de dezvoltare pe termen lung. Mulțumim tuturor antreprenorilor pentru că au răspuns invitației noastre și pentru că doresc să pună în aplicare informațiile oferite de specialiști.”

În completare, Răzvan Gălățan, Expert și Director Operațional Goodwill Consulting, a precizat: „Mă bucur că am fost invitat de partenerii noștri de la One-IT să particip la acest eveniment. Totul a fost extrem de bine organizat și consider că fiecare prezentare a fost educativă și relevantă. Am remarcat la final antreprenori încântați de informațiile primite, fapt care îmi oferă încrederea că prin aceste evenimente vom reuși să creștem gradul de digitalizare a firmelor din județul Maramureș.”

speaker seminar speaker seminar

Seminarul „Oportunități de digitalizare” a venit ca răspuns la nevoia antreprenorilor de a obține informații relevante și recomandări punctuale de la experți cu experiență. De aceea, evenimentul a oferit un spațiu de dialog pentru mediul de business local, în cadrul căruia furnizorul de IT și experții în domeniu au venit în sprijinul companiilor aflate în proces de dezvoltare prin intermediul tehnologiei.

 

Pentru soluții IT legate de digitalizarea afacerii, completați formularul de solicitare, iar echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp.

work
 

În plus, dacă nu v-ați înscris încă la newsletterele noastre și doriți să fiți la curent cu noutățile despre tehnologia în business, digitalizare sau fonduri nerambursabile, vă puteți abona aici: >> https://www.one-it.ro/newsletter/

 

One-IT — Ajutăm organizațiile să se dezvolte prin intermediul tehnologiei! 

 

.

Vizionează și Știrea TV: „Antreprenorii sunt interesați de OPORTUNITĂȚI DE DIGITALIZARE a afacerii”

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.